Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Island: Ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης «αποχαιρετά» το καλοκαίρι με ένα μεγάλο πάρτι

Island: Ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης «αποχαιρετά» το καλοκαίρι με ένα μεγάλο πάρτι

Όλοι οι δρόμοι... της απόλαυσης οδηγούσαν και αυτό το καλοκαίρι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και το Island. Tο Σάββατο το κορυφαίο club - restaurant ρίχνει αυλαία με ένα μεγάλο πάρτι!

Αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης των Αθηναίων και όχι μόνο.

Και πως να μην είναι, άλλωστε, όταν μιλάμε για έναν μαγικό προορισμό στην εξωτική ακτογραμμή της αθηναϊκής Ριβιέρας, με την μαγική θεά στη θάλασσα, το καλαίσθητο στιλ με ισχυρές επιρροές από την ελληνική πολιτισμική ταυτότητα και την εγγύηση ότι κάθε καλεσμένος θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία μαγικής μουσικής και γαστρονομικής απόλαυσης.

Ο λόγος για το θρυλικό Island, το οποίο κατατάσσεται -όχι άδικα- ανάμεσα στα καλύτερα clubs – restaurants παγκοσμίως!

Τι κι αν βρίσκεται στην Αθήνα, το Island είναι εδώ και είναι έτοιμο να μας προσφέρει την αίσθηση πως βρισκόμαστε σε Greek chic διακοπές.

Από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ

Η fine dining εμπειρία, η μαγική θέα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός στο ειδυλλιακό σκηνικό από νωρίς το βράδυ μέχρι τα φαντασμαγορικά φώτα και την πιο σύγχρονη μουσική από Έλληνες και ξένους DJs παγκοσμίου βεληνεκούς είναι τα χαρακτηριστικά του πιο αγαπημένου σημείου της καλοκαιρινής Αθήνας.

Με υπέροχες μουσικές και με κοσμοπολίτικο αέρα, το Island μας υποδέχτηκε κι αυτό το καλοκαίρι και μας χάρισε τις πιο ξέγνοιαστες καλοκαιρινές βραδιές με φόντο τη θάλασσα, επιτρέποντάς μας να βιώσουμε για λίγο αυτό που αποκαλούμε endless summer!

Τόσο η τοποθεσία του όσο και η chic αισθητική του, το έφεραν και φέτος στην κορυφή των επιλογών μας για έξοδο, ενώ αποτέλεσε χωρίς αμφιβολία το place to be για νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη.

Ένα γαστρονομικό ταξίδι

Το menu, ανανεωμένο και αγαπημένα κλασσικό ταυτόχρονα, επιμελήθηκε ο πολυβραβευμένος executive chef του Ομίλου Πανά, Νίκος Σκλήρας, η κουζίνα του οποίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρέθηκε προτεινόμενη από το Michelin Guide.

Πιάτα εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο, με τις καλύτερες πρώτες ύλες, με βότανα και λαχανικά από τους ειδικά κατασκευασμένους κήπους του Island.

Από τον κατάλογο ξεχώρισε το φημισμένο sushi section, με υπέροχες επιλογές για τους λάτρεις του είδους.

Συνταξιδιώτες σε αυτό το γαστρονομικό ταξίδι ήταν και κορυφαίοι mixologists και bartenders, που οποίοι δημιούργησαν τα πιο ιδιαίτερα cocktails, ενώ και η wine list -διαμορφωμένη από τους sommelier του Ομίλου- περιελάμβανε σπάνιες και εξαιρετικές ετικέτες.

Πρόκειται, άλλωστε, για το πρώτο club που δημιούργησε κελάρι στην Ελλάδα και έδωσε έμφαση στη συλλογή και σωστή διατήρηση των κρασιών με πάνω από 150 διαφορετικές ετικέτες του ελληνικού αλλά και του διεθνή αμπελώνα, σαμπάνιες χρονολογιών και αποστάγματα, ενώ υπάρχουν κρασιά που η παλαίωσή τους γίνεται στο Island.

Η αποκορύφωση έρχεται με την διασκέδαση

Την μοναδική αυτή εμπειρία εκτόξευαν κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι κορυφαίοι Έλληνες DJs όπως ο Antonis Dimitriadis – AD1 ως resident πλέον, πιστός στο ραντεβού του με το club κάθε καλοκαίρι, μαζί με τους Κωνσταντίνο Ανάση, Δημήτρη Γεωργόπουλο, Sergio και σε εμφανίσεις έκπληξη τον Lil Koni.

Ο dj Αντώνης Δημητριάδης, μαζί με τους ιδιοκτήτες του Island, Χρύσανθο και Σπύρο Πανά

Την ίδια στιγμή τα πάρτυ Infinity κάθε Πέμπτη και Jafari κάθε Κυριακή έβαλαν την Αθήνα στον χάρτη των μεγάλων event παγκοσμίως με κορυφαίους διεθνείς DJs και είναι πια θεσμός.

Και φέτος, τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής κατέφθασαν στην Αθήνα καλεσμένοι του Island.

Adriatique, Who made Who, Bedouin, Damian Lazarus, Argy, Fideles, Dixon και Agents of Time είναι μόνο λίγα από τα ονόματα που φιλοξενήθηκαν στα decks του club, ενώ το βράδυ όπου έπαιξαν οι Meduza θα μείνει στην ιστορία.

Και δεν ήταν μόνο αυτοί…

Cj Jeff, Agent Greg, Junior Pappa, Nick Jojo, Viton & Thodoris Triantafyllou, Alexandros Christopoulos και πολλοί άλλοι Έλληνες DJs πέρασαν από τα decks του Island.

Πρόσβαση από στεριά και από θάλασσα

Εκτός της πρόσβασης από το 27ο χλμ. της Αθηνών – Σουνίου, τα τελευταία χρόνια οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν το Island με σκάφη και γιοτ, τα οποία έρχονται δια θαλάσσης και χάρη στο floating dock.

Έτσι οι VIP καλεσμένοι που απολάμβαναν τη θάλασσα της Αθηναϊκής Ριβιέρας μπορούσαν να επισκεφτούν το εστιατόριο και το club του.

Κι όταν λέμε VIP εννοούμε μερικούς από τους πιο διάσημους και αναγνωρίσιμους ανθρώπους στον κόσμο.

Στα τραπέζια του Island, στα χρόνια λειτουργίας του, έχουν «καθίσει» ο ιταλός σχεδιαστής μόδας, Valentino, Πριγκίπισσα του Μονακό, Σαρλίν, ο πρίγκιπας Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ, οι ηθοποιοί Τζέιμς Φράνκο, Μέριλ Στριπ, Μίκι Ρουρκ, Μόνικα Μπελούτσι, Πιρς Μπρόσναν, αλλά και η τηλεπερσόνα, Πάρις Χίλτον.

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και ο Βαλεντίνο στο Island

Η πριγκίπισσα του Μονακό στο Island

Ο πρίγκιπας Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ

Η Μέριλ Στριπ στο Island

Ο Μίκι Ρουρκ στο Island

Η Μόνικα Μπελούτσι στο Island

Ο Πιρς Μπρόσναν στο Island

Η Πάρις Χίλτον στο Island

Τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν θα ήταν δυνατόν χωρίς τον Γιάννη Ρούσσο και τον Γιώργο Μπαρδάνη, τις ψυχές του club και τους ανθρώπους που φροντίζουν για την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση των πελατών του.

Η ώρα του «αντίο»

Το Island Athens Riviera έδωσε και αυτό το καλοκαίρι το πιο δυνατό «παρών» στη νυχτερινή Αθήνα χαρίζοντας στους θαμώνες του χαμόγελα για 29η συνεχόμενη χρονιά! Που αλλού; Στο νησί της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Όμως έφτασε η ώρα για την καλοκαιρινή αυλαία.

Αυτό το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου το Island Club θα «φορέσει μπουφάν» με ένα επικό closing party, όπως αυτά που μας έχει συνηθίσει όλο το καλοκαίρι.

Ένα πάρτι που θα ανεβάσει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά και θα αποτελέσει πρελούδιο για όλα όσα θα ζήσουμε το επόμενο καλοκαίρι, οπότε το Island θα γιορτάσει τα 30 χρόνια λειτουργίας του.

Τα καλύτερα έρχονται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα!

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024