Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε γιατί σταμάτησε από την τηλεόραση
Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σταματήσει από την τηλεόραση
Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA ήταν την Δευτέρα ο Νίκος Μουτσινάς. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει από την τηλεόραση και να απέχει -τουλάχιστον- για ένα χρονικό διάστημα.
Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στα τραγικά γεγονότα, με τις πλημμύρες, τις φωτιές, τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη και είπε στη συνέχεια: «Κάνω τον σταυρό μου που δεν είμαι στην τηλεόραση, αυτή τη στιγμή. Αισθάνθηκα πολύ ζόρι πέρυσι και γι’ αυτό μετά τα Τέμπη μεταποιήθηκε η εκπομπή κι ένα κομμάτι τις περισσότερες μέρες είχε να κάνει με κοινωνικό σχόλιο, καθόλου πολιτικό. Δεν είμαι πολιτικοποιημένο άτομο και δεν θεωρώ ότι κάποιο από τα κόμματα που έχουμε μπορεί κάτι να κάνει» είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.
«Έλεγα στους συνεργάτες μου ότι του χρόνου δεν μπορώ να μπω σε αυτό, θα τρελαθώ, θα αρχίσω να βρίζω, θα πάθω τρέλα στον αέρα»
«Ήταν δική μου ανάγκη, αλλά και της ομάδας να πούμε κάτι, πρέπει να μιλήσουμε, δεν γίνεται να μην τοποθετηθώ. Κι έλεγα ‘ρε φίλε, σου έκατσε, τι μπορείς να στείλεις προς τα πίσω;’ κι έτσι μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να πω κάτι. Επειδή ζορίστηκα πάρα πολύ με πολέμους, Πισπιρίγκου, Τέμπη, ‘άδειασε’ το σύστημα και είπα ότι δεν μπορώ να μην κοιτάξω τον εαυτό μου» συμπλήρωσε.
Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τον Νίκο «γι’ αυτό σταμάτησες;», με τον παρουσιαστή να κάνει ένα καταφατικό νεύμα.
«Ήταν εγκεφαλική αλητεία. Οι συνεργάτες μου δεν το πίστευαν. Τους έλεγα ότι του χρόνου δεν μπορώ να μπω σε αυτό, θα τρελαθώ, θα αρχίσω να βρίζω, θα πάθω τρέλα στον αέρα, γιατί πνιγόμουν. Πήρα την απόφαση, μου έγιναν προτάσεις, αλλά δεν συνέβαινε να μου ενεργοποιηθεί κάτι» κατέληξε.
Δείτε όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην Ελένη Μενεγάκη
- Το σκίτσο της Έφης Ξένου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης διαλύει το κοινοβούλιο για να «επιστρέψει η εξουσία στον λαό»
- Στάθης Μαντζώρος: Η βελτίωση στην υγεία του 6 μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
- Βιώσιμες επιλογές και στα παιχνίδια; Και όμως υπάρχουν!
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα



