Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Άνιστον: Ενσταντανέ από τις διακοπές της με τους διάσημους φίλους της

Τζένιφερ Άνιστον: Ενσταντανέ από τις διακοπές της με τους διάσημους φίλους της

Με vintage παιδική φωτογραφία της πρωταγωνίστησε και στα γενέθλια του προσωπικού της brand

Στιγμιότυπα από το άλμπουμ των καλοκαιρινών της διακοπών «ανέβασε» στο Instagram η Τζένιφερ Άνιστον, με ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές τους.

Η γοητευτική ηθοποιός επικοινωνεί με το κοινό της μέσω των social media με τον πολύ προσωπικό της τρόπο και συγκεκριμένα ο επίσημος λογαριασμός της στο Instagram αριθμεί πλέον 42,9 εκατομμύρια ακόλουθους, δηλαδή τέσσερις φορές περίπου ο πληθυσμός της Ελλάδας σε… followers.

Η 54χρονη σταρ στις φωτογραφίες με τους φίλους της φαίνεται να περνάει χρόνο μαζί τους, αλλά και να την τραβούν βιντεάκι με την καλοκαιρινή περιβολή της να κατεβαίνει στη θάλασσα περιχαρής.

Με ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεση, στην πρώτη της φωτογραφία φοράει μπεζ της άμμου φόρεμα, με αντίστοιχα λίγο πιο σκούρους τόνους σε τσάντα και παπούτσια, ενώ οι φίλες της Molly McNearny και Amanda Anka ποζάρουν με μαύρα outfits. Πρόκειται για τις συζύγους συγκεκριμένα του Jason Bateman και του Jimmy Kimmel αντίστοιχα.

Στο δεύτερο στιγμιότυπο, σε βιντεάκι που την απαθανατίζουν οι φίλοι της, η Τζένιφερ Άνιστον κατεβαίνει στην παραλία φορώντας το μαύρο μπικίνι της, έχει την ασπρόμαυρη ριγέ πετσέτα της σαν παρεό στη μέση, ενώ είναι «εξοπλισμένη» με γυαλιά ηλίου και πολύ στιλάτο ψάθινο καπέλο.

Ακολουθούν φωτογραφίες με την υπόλοιπη παρέα, με τα κατοικίδιά τους, τόσο σε εξωτερικούς χώρους όσο και στο εσωτερικό σε έναν τεράστιο κίτρινο καναπέ. Εντυπωσιακό είναι και το βραδινό στιγμιότυπο με τη φωτιά στην παραλία.

Vintage… επέτειος

Πρόσφατα, με μια χαριτωμένη παιδική φωτογραφία της, η Τζένιφερ Άνιστον γιόρτασε στο Instagram τα δεύτερα γενέθλια της φίρμας της με προϊόντα μαλλιών, τη LolaVie.

Στην ίδια ανάρτηση, μιμήθηκε σε φωτογραφία της την πρώτη παιδική πόζα και ανέβασε φωτογραφία της σύγχρονη ασπρόμαυρη, με στιλάτη μαύρη ολόσωμη φόρμα. Ανάμεσα στους διάσημους φίλους της που σχολίασαν ενθουσιωδώς ήταν η Μισέλ Φάιφερ, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Ρις Γουΐδερσπουν και ο Ράιαν Ρέινολντς.

Όπως άλλωστε λέει η ίδια η Άνιστον για τα τόσο… διάσημα μαλλιά της -που κατά καιρούς η περιποίησή τους και η αλλαγή της κουπ της έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και έχει δημιουργήσει δικό της κυματισμό στη μόδα- «ήταν πάντα ένα πρόβλημα το πώς να τα κρατήσω υγιή».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024