Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Άνιστον: Υποβλήθηκε σε θεραπεία προσώπου με σπέρμα σολομού

Τζένιφερ Άνιστον: Υποβλήθηκε σε θεραπεία προσώπου με σπέρμα σολομού

«Όταν πρόκειται να δείχνω νέα, θα δοκιμάσω σχεδόν τα πάντα μία φορά»

Στα 54 της χρόνια η Τζένιφερ Άνιστον διαθέτει μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα και ένα νεανικό πρόσωπο, που ζηλεύουν και οι 20άρες.

Πώς όμως έχει καταφέρει να είναι τόσο εντυπωσιακή; Η ίδια σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο περιοδικό WSJ, παραδέχτηκε ότι είναι πρόθυμη να δοκιμάσει τα πάντα προκειμένου να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Επίσης, αποκάλυψε πως έκανε στο πρόσωπό της θεραπεία με σπέρμα σολομού, που της πρότεινε αισθητικός.

«Όταν πρόκειται να δείχνω νέα, θα δοκιμάσω σχεδόν τα πάντα μία φορά. Πρόσφατα, μια αισθητικός μού πρότεινε μια θεραπεία προσώπου με σπέρμα σολομού. Πρώτα απ’ όλα, είπα, ‘Μιλάς σοβαρά; Πώς βρίσκεις σπέρμα σολομού;'», περιέγραψε η διάσημη ηθοποιός και πρόσθεσε πως έκανε τη θεραπεία αλλά δεν είδε κάποια αλλαγή στο δέρμα της.

Ωστόσο, η Αμερικανίδα σταρ εξήγησε ότι «ορκίζεται» στις εβδομαδιαίες ενέσεις πεπτιδίων για να καταπολεμήσει τις επιπτώσεις της γήρανσης. «Πιστεύω πως αυτό είναι το μέλλον», σημείωσε.

Botox, ενυδατική κρέμα και αντηλιακό

Η Τζένιφερ Άνιστον στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις αντιγηραντικές της επεμβάσεις και έχει αποκαλύψει ότι έχει δοκιμάσει το Botox, αλλά δεν επέμεινε σε αυτό.

Η ίδια δήλωσε στο InStyle: «Πιστεύω στο ‘no-tox’. Παραμορφώνει απόλυτα τα πρόσωπα των ανθρώπων και καταλήγεις να έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Φαίνεσαι μεγαλύτερος, κατά τη γνώμη μου, όταν δεν μπορείς να κινηθείς και δεν μπορεί το πρόσωπό σου να κάνει τις φυσικές του εκφράσεις».

Άλλη στιγμή έχει τονίσει ότι δεν παραλείπει ποτέ τη χρήση ενυδατικής κρέμας και αντηλιακού στο πρόσωπό της για να διατηρεί το δέρμα της ενυδατωμένο και προστατευμένο από τον ήλιο.

Όσο για τη λοσιόν σώματος; Της αρέσει να την κρατάει στο ντους, ώστε να μπορεί να την εφαρμόζει στο ζεστό της δέρμα για έξτρα ενυδάτωση.

«Απολαμβάνω να χρησιμοποιώ προϊόντα στο σπίτι, όπως μάσκες ματιών και cryo sticks, σε αντίθεση με τις θεραπείες που θα μπορούσαν να βλάψουν το δέρμα μακροπρόθεσμα», υπογραμμίζει.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024