Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Η Σοφία έσπασε το κρεβάτι»

«Η Σοφία έσπασε το κρεβάτι»

Αποκαλύψεις από το elnacional για μια από τις πρώτες νύχτες της πρώην με τον Χουάν Κάρλος

«Η πρώην βασίλισσα Σοφία αναπαύεται στο Marivent με την αδελφή της Ειρήνη της Ελλάδας. Σε λίγες εβδομάδες θα φύγει όπως κάθε χρόνο από την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, αν και δεν είναι ξεκάθαρο ότι αυτή τη φορά θα επιστρέψει τόσο σύντομα στη Θαρθουέλα. Οι δύο αδερφές θα μπορούσαν να έρθουν στην Ελλάδα για να περάσουν μερικές οικογενειακές στιγμές ή να πάνε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η επίτιμη έχει αρκετούς φίλους»

Όπως γράφει συχνά πυκνά το elnacional που ασχολείται με τα του ισπανικού θρόνου:

«Η αλήθεια είναι ότι η Σοφία έχει κουραστεί από τόσες ταπεινώσεις τις τέσσερις δεκαετίες της βασιλείας της. Πρώτα από τον Χουάν Κάρλος και τώρα από τον Φελίπε ΣΤ’. Παρόλα αυτά, διατήρησε πάντα τον ρόλο της ως βασίλισσα. Ο επίτιμος απάτησε τη σύζυγό του με χιλιάδες άλλες γυναίκες. Η φήμη του ως γυναικά είναι γνωστή σε όλους. Λέγεται ότι πήγε με περισσότερες από 5.000 γυναίκες και παρόλα αυτά διατήρησε τον γάμο του με τη Σοφία. Δεν χώρισαν, αλλά ζούσαν χωριστά στη Θαρθουέλα. Ο καθένας έκανε τη ζωή του. Εμφανίστηκαν σαν σύζυγοι μόνο σε θεσμικές εκδηλώσεις.

Ο Χουάν Κάρλος και η Σοφία διατήρησαν στενές σχέσεις μόνο για να συλλάβουν τον διάδοχο του θρόνου.

Χρειάστηκε λίγος χρόνος για τον πρώην μονάρχη. Ήταν το τρίτο, μετά από δύο κορίτσια. Ωστόσο, οι… οικείες σχέσεις με την τότε βασίλισσα δεν ήταν βαρετές. Ο Χαϊμε Πεναφιέλ αποκάλυψε μια από τις πρώτες συναντήσεις των επίτιμων όταν ήταν ακόμη πρίγκιπες στο σπίτι του Φράνκο.

«Η ίδια η Σοφία είπε πόσο τρομερό ήταν εκείνο το πρώτο βράδυ: «Όταν πήγαμε για ύπνο το κρεβάτι έσπασε και πέσαμε στο πάτωμα». Δεν διευκρίνισε αν, όπως μπορούμε να υποθέσουμε, ήταν επειδή είχαν άλλες… περιπτύξεις. Ένας τρομερός θόρυβος και άρχισε… ταραχή. Νόμιζα ότι θα πεθάνω από ντροπή. Παρακάλεσα τον άντρα μου: για ό,τι θέλεις περισσότερο, απλά μην το πεις».

Την επόμενη μέρα ο Χουάν Κάρλος εξήγησε στον Φράνκο πώς έσπασε το κρεβάτι και δεν μπήκε σε λεπτομέρειες. Η Σοφία έπεσε σε αμηχανία μέχρι θανάτου. «Την επόμενη μέρα, δεν πρόλαβε να το κυκλοφορήσει μόλις έφτασε στο οικογενειακό πρωινό. Το είχαν ήδη μάθει όλοι. Ο Φράνκο και όλη η οικογένειά του το βρήκαν πολύ αστείο».

Ο τίτλος του αποκαλυπτικού άρθρου ήταν: «Η Βασίλισσα Σοφία, απελευθερωμένη, έσπασε το κρεβάτι. Μια νύχτα χωρίς φρένο. Την άκουσε όλο το υπηρετικό προσωπικό. Ήταν μια γυναίκα γεμάτη πάθος».

Παρά ταύτα όμως ο Κάρλος δεν έμεινε πιστός…

Βασιλικές ιστορίες από την κρύπτη…

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024