Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νία Βαρντάλος: «Πολύ άσχημη για πρωταγωνίστρια και όχι αρκετά χοντρή για περσόνα»

Νία Βαρντάλος: «Πολύ άσχημη για πρωταγωνίστρια και όχι αρκετά χοντρή για περσόνα»

Ο πρώτος ατζέντης της ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού είχε κάνει μία εξόχως σοβινιστική δήλωση. Ευτυχώς, η Νία Βαρντάλος αντί να αποθαρρυνθεί μετά από το συμβάν, πείσμωσε.

Η Νία Βαρντάλος ετοιμάζεται να βγάλει στις αίθουσες το «My Big Fat Greek Wedding 3» (Γάμος αλά ελληνικά), αλλά το να αναλάβει το τιμόνι και να πρωταγωνιστήσει σε μια αγαπημένη, ρομαντική κωμική τριλογία μάλλον δεν ήταν κάτι που ο πρώτος της ατζέντης στο Χόλιγουντ πίστευε ότι ήταν ποτέ δυνατό για εκείνη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό MovieMaker (που πραγματοποιήθηκε πριν από την απεργία της SAG-AFTRA), η Βαρντάλος αποκάλυψε ότι ο πρώτος της ατζέντης της είπε ότι ήταν πολύ άσχημη για να γίνει πρωταγωνίστρια στο Χόλιγουντ. Αυτό συνέβη προτού γίνει η εκτόξευση με την επιτυχία του «My Big Fat Greek Wedding» του 2002.

«Η πραγματικότητα είναι ότι πόνεσε»

«Μερικές φορές απεικονίζομαι ως αυτό το πολύ δυνατό άτομο που απορρίφθηκε από το Χόλιγουντ και γι’ αυτό δημιούργησα τη δική μου ιστορία» δήλωσε η Βαρντάλος. «Η πραγματικότητα είναι ότι πόνεσε να μου λένε ότι η εθνικότητά μου και η εμφάνισή μου ήταν το πρόβλημα. Να κατηγοριοποιηθεί η εμφάνισή μου ως επιζήμια για την καριέρα μου. Οπότε, όπως και να ‘χει, γ@μα το, γιατί κοίτα πώς κατέληξα.

»Ο ατζέντης μου μού είπε ότι δεν ήμουν αρκετά όμορφη για να είμαι πρωταγωνίστρια και όχι αρκετά χοντρή για να είμαι περσόνα», συνέχισε, σημειώνοντας ότι γρήγορα ανακάλυψε ότι αυτή η σκληρότητα της βιομηχανίας δεν ήταν μοναδική για εκείνη.

«Οι άνθρωποι δεν σοκαρίστηκαν καν. Έλεγαν, ‘Ω ναι, ο ατζέντης μου μού είπε το ίδιο πράγμα’. Συνειδητοποίησα ότι αυτή η ιστορία και αυτή η αρνητικότητα επρόκειτο να με παρασύρει προς τα κάτω. Έπρεπε να μετατρέψω τις εμπειρίες μου σε κάτι, οπότε δανείστηκα τον υπολογιστή ενός φίλου και έγραψα το σενάριο για το ‘My Big Fat Greek Wedding’».

Δείτε το βίντεο 

Η επιτυχία

Η επερχόμενη τρίτη ταινία «Greek Wedding» είναι αξιοσημείωτη για την επιστροφή της Βαρντάλος στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Πάντα έγραφε και πρωταγωνιστούσε στη σειρά, αλλά αυτή είναι η πρώτη ταινία του franchise που σκηνοθετεί. Η τελευταία σκηνοθετική προσπάθεια της Βαρντάλος ήταν το «I Hate Valentine’s Day» του 2009, το οποίο απέτυχε στο box office.

«Στη δεύτερη ταινία, ο παραγωγός μας Gary Goetzman είπε ότι η διαφορά μεταξύ του σκηνοθέτη Kirk Jones και εμένα είναι ότι ο Kirk πιστεύει ότι μπορεί να το κάνει» δήλωσε η Βαρντάλος. «Αυτός ήταν πραγματικά ο λόγος που δεν σκηνοθετούσα. Αλλά, ο Τζον Κόρμπετ είπε ότι δεν θα έκανε την τρίτη ταινία αν δεν τη σκηνοθετούσα εγώ».

*Το «My Big Fat Greek Wedding 3» βγαίνει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ, στις 8 Σεπτεμβρίου από την Focus Features.

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024