Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκλεν Κλόουζ - Νια Βαρντάλος: Στην Αθήνα οι χολιγουντιανές ηθοποιοί - Παρευρέθηκαν στο Συνέδριο Ψυχικής Υγείας

Γκλεν Κλόουζ – Νια Βαρντάλος: Στην Αθήνα οι χολιγουντιανές ηθοποιοί – Παρευρέθηκαν στο Συνέδριο Ψυχικής Υγείας

Φωτογραφήθηκαν κατά την είσοδό τους στο κτίριο

Στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αθήνα βρίσκονται οι Γκλεν Κλόουζ και Νία Βαρντάλος.

Οι δύο ηθοποιοί ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να δώσουν το «παρών» στο Συνέδριο για την Ψυχική Υγεία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος «SNF Nostos Conference», στο οποίο συμμετείχε και ο Μπαράκ Ομπάμα.

Η 76χρονη σταρ του Χόλιγουντ και η σταρ των «Γάμος αλά Ελληνικά» ταινιών, έφτασαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (22/6). Ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε να είναι ευδιάθετες και χαμογελαστές.

Η Κλόουζ φωτογραφήθηκε κατά την είσοδό της στο κτίριο αλλά και όσο βρισκόταν στο Συνέδριο ενώ εντός του κτιρίου πόζαρε και η Νία Βαρντάλος

Μάλιστα, η Γκλεν Κλόουζ είναι και ομιλήτρια στο Συνέδριο. Χθες η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τόνισε ότι είναι μεγάλη της τιμή που θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση. Πάρα ταύτα αποκάλυψε ότι έχει άγχος για την εμφάνισή της αυτή.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που μου ζητήθηκε να μιλήσω στο Συνέδριο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα. Είναι ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός οργανισμός στον κόσμο και εστιάζει έντονα στην Ψυχική Υγεία. Είμαι πολύ αγχωμένη, αλλά πάντα ονειρεύομαι ότι η Jessie και ο Calen είναι στο πλευρό μου όταν μιλάω για να το πώς να φέρεις την αλλαγή στον τρόπο σκέψης σου. Πετάω για Αθήνα, όπου θα αφηγηθώ στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την ιστορία της οικογένειάς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή της

Το SNF Nostos Conference

Πραγματοποιείται από 21 – 23 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με περισσότερους από 100 ερευνητές, επαγγελματίες του χώρου και ακτιβιστές από ένα ευρύ φάσμα κλάδων. Στο επίκεντρο των συζητήσεων τίθεται πλήθος θεμάτων σχετικά με την ψυχική υγεία, όπως η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης και η σημασία των υποστηρικτικών μηχανισμών, ο ρόλος των τεχνών και της δημιουργικής έκφρασης, οι συνέπειες της μοναξιάς, επιτυχημένα παραδείγματα παρεμβάσεων από όλο τον κόσμο με την επιμέλεια της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία (ΔΠΥ) του ΙΣΝ, οι ψυχικές συνέπειες της κοινωνικής περιθωριοποίησης, η ψυχική υγεία των νέων και πολλά άλλα.

Οι ομιλητές

Σημαντικοί ομιλητές τοποθετούνται πάνω σε βασικά ζητήματα ψυχικής υγείας, μεταξύ των οποίων (με αλφαβητική σειρά) ο ιατρός επανδρωμένων διαστημικών αποστολών στο Ινστιτούτο Διαστημικής Ιατρικής και Φυσιολογίας (MEDES)  Αδριανός Γολέμης, η νευροβιολόγος και αναπληρώτρια καθηγήτρια έρευνας του Hunter College του City University of New York Κωνσταντίνα Θεοφανοπούλου, ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Τάσος Μπακασέτας, η συνιδρύτρια του Bring Change to Mind Glenn Close, η ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του The Goldie Hawn Foundation I MindUP Goldie Hawn, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής σκακιού Garry Kasparov, το πρώην μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και συνιδρυτής του The Kennedy Forum Patrick J. Kennedy, η ιδρύτρια του Undenaiable Sisterhood και του Song Healing Trauma Naia Kete, ο παιδοψυχίατρος και Ιδρυτικός Πρόεδρος του Child Mind Institute Harold S. Koplewicz, η ιδρύτρια του Prajwala Sunitha Krishnan, ο ψυχίατρος του Columbia University Sander Markx, η καθηγήτρια ψυχιατρικής και Πρύτανης του University of Ibadan στη Νιγηρία  Olayinka Omigbodun, η κλινική αναπληρώτρια καθηγήτρια Νομικής του Yale University Marisol Orihuela, η αναπληρώτρια δικαστής του Εφετείου της Νέας Υόρκης Madeline Singas, η Διευθύντρια των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας στη Συνέλευση των Κανονικών Ορθόδοξων Επισκόπων των ΗΠΑ Sangeetha Thomas, η Πρόεδρος του Shuchona Foundation και μέλος της Επιτροπής του Chatham House για την Παγκόσμια Υγεία Saima Wazed, ο Διευθυντής του HKJC Centre for Suicide Research and Prevention Paul Yip και πολλοί άλλοι.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024