Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσέφεριν για Ρουμπιάλες: «Αυτό που έκανε ήταν ακατάλληλο»

Τσέφεριν για Ρουμπιάλες: «Αυτό που έκανε ήταν ακατάλληλο»

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν μίλησε για την υπόθεση του Λουίς Ρουμπιάλες, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του ακατάλληλη.

Ο πρόεδρος του διοικητικού οργάνου του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Αλεξάντερ Τσέφεριν, χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του Λουίς Ρουμπιάλες «ανάρμοστη», αλλά είπε ότι δεν ήθελε να παρέμβει στην πειθαρχική έρευνα της FIFA για τον αρχηγό της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Το παγκόσμιο κυβερνητικό όργανο ποδοσφαίρου (FIFA) απέκλεισε τον Ρουμπιάλες από όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο για τρεις μήνες το Σάββατο, καθώς διερευνά τις κατηγορίες ότι έδωσε ένα ανεπιθύμητο φιλί στα χείλη σε μια παίκτρια μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την ομάδα γυναικών της Ισπανίας.

Η FIFA κίνησε πειθαρχική διαδικασία κατά του Ρουμπιάλες για το περιστατικό με την παίκτρια Τζένι Ερμόσο την περασμένη Κυριακή στο Σίδνεϊ που έχει προκαλέσει αναστάτωση σε παίκτριες και οπαδούς.

Ο Ρουμπιάλες είπε ότι θα χρησιμοποιήσει την έρευνα της FIFA για να δείξει την αθωότητά του.
«Φυσικά, αυτό που έκανε ήταν ακατάλληλο. Το ξέρουμε όλοι. Ελπίζω να ξέρει ότι ήταν ακατάλληλο. Αυτό αρκεί προς το παρόν γιατί θα αποφασίσουν τα ανεξάρτητα πειθαρχικά όργανα», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA Τσέφεριν στη γαλλική εφημερίδα L’Equipe την Τετάρτη.

Ο 46χρονος Ρουμπιάλες, 46 ετών, παραμένει προκλητικός για το φιλί -το οποίο έχει καταδικαστεί ως ανεπιθύμητο από την Ερμόσο, τους συμπαίκτες της και την ισπανική κυβέρνηση- υποστηρίζοντας ότι ήταν συναινετικό.

«Η υπόθεσή του βρίσκεται στα χέρια του πειθαρχικού οργάνου της Διεθνούς Ομοσπονδίας (FIFA). Οποιαδήποτε σχόλια μπορεί να κάνω θα ακούγονται σαν πίεση», είπε ο Τσέφεριν.

Ο Τσέφεριν είπε ότι δεν χρειάζεται η UEFA να λάβει ξεχωριστά μέτρα κατά της Ρουμπιάλες. «Είναι σε αναστολή από όλες τις λειτουργίες του, παντού. Δεν χρειάζεται να το κάνει δύο φορές», είπε.

Ο επικεφαλής της UEFA πρόσθεσε ότι είναι λυπημένος που το περιστατικό επισκίασε τη νίκη της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024