Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε απεργία πείνας η μητέρα του Ρουμπιάλες για το «απάνθρωπο και καταραμένο κυνήγι» του γιου της

Σε απεργία πείνας η μητέρα του Ρουμπιάλες για το «απάνθρωπο και καταραμένο κυνήγι» του γιου της

Με απόφαση της FIFA ο Ρουμπιάλες έχει τεθεί σε αργία από τα καθήκοντά του ως πρόεδρος της ισπανικής ομάδας για 90 ημέρες για το φιλί που έδωσε στην Τζένι Ερμόσο

Απρόσμενη τροπή λαμβάνει το «φιλί-γκέιτ» στην Ισπανία. Η μητέρα του Λουίς Ρουμπιάλες, Ανχελες Μπεγιάρ κλειδώθηκε σε εκκλησία στην πόλη Μοτρίλ και κήρυξε απεργία πείνας μέχρι να βρεθεί λύση στο «απάνθρωπο και καταραμένο κυνήγι» που κάνουν στον γιο της για «κάτι που δεν το αξίζει».

Με απόφαση της FIFA ο Ρουμπιάλες έχει τεθεί σε αργία από τα καθήκοντά του ως πρόεδρος της ισπανικής ομάδας για 90 ημέρες για το φιλί που έδωσε στην Τζένι Ερμόσο κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών.

Η ισπανική κυβέρνηση, μέσω του Αθλητικού Δικαστηρίου θα προσπαθήσει να θέσει εκτός ομοσπονδίας τον Ρουμπιάλες γεγονός που βρίσκει αντίθετη την RFEF η οποία προειδοποιεί πως θα έχει επιπτώσεις μια τέτοια επέμβαση που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε διεθνή αποκλεισμό της ισπανικές ομάδες.

Ο εγκλεισμός της μητέρας του Ρουμπιάλες στην εκκλησία θα κρατήσει μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη στον γιο της, σύμφωνα με όσα είπε στο πρακτορείο EFE.

Η Ανχελες Μπεγιάρ κλείστηκε στην ενορία μαζί με την αδερφή της μόλις ο ιερέας έφυγε από τον ναό. Η μητέρα του Λουίς Ρουμπιάλες ζητά από την Τζένι Ερμόσο «να πει την αλήθεια» και «να διατηρήσει την εκδοχή που είχε στην αρχή των γεγονότων».

Θεωρεί ότι δεν υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση «αφού υπάρχει συναίνεση και από τις δύο πλευρές, όπως φαίνεται στις εικόνες», και αναρωτιέται «γιατί είναι σκληροί απέναντί του» και «τι κρύβεται πίσω απ’ όλη αυτή την ιστορία», αφού ο γιος της «είναι ανίκανος να βλάψει οποιονδήποτε».

Ως μητέρα ζητά απ’ όλους κατανόηση, επειδή αυτή η κατάσταση μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024