Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάρλος Σαντάνα: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Κάρλος Σαντάνα: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

H γενική κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ θα ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο τρέιλερ για το «Carlos», μια ταινία ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για τον θρυλικό κιθαρίστα και παγκόσμιο σύμβολο Κάρλος Σαντάνα, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Emmy σκηνοθέτη Ρούντι Βαλντές, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Τιμώντας τη ζωή ενός από τους μεγαλύτερους μουσικούς, που κέρδισε 10 Grammy, αυτό το ειδικό ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους αρχικά στο πλαίσιο μιας τριήμερης εκδήλωσης με τίτλο «Carlos: The Santana Journey Global Premiere» μέσω της Sony Picture Classics και της Trafalgar.

Η προβολή του θα γίνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου. H γενική κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ θα ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ

Κάνοντας πρεμιέρα νωρίτερα φέτος στο Φεστιβάλ Tribeca, το «Carlos» συνδυάζει νέες συνεντεύξεις με τον Σαντάνα και την οικογένειά του. Αδημοσίευτο αρχειακό υλικό, συμπεριλαμβανομένων οικογενειακών βίντεο που καταγράφηκαν από τον ίδιο τον Σαντάνα, πλάνα από συναυλίες, στιγμές από τα παρασκήνια, συνεντεύξεις με προσωπικότητες και συνεργάτες του στη μουσική βιομηχανία.

Ανάμεσα στους 100 καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών

Ο πολυβραβευμένος μουσικός Κάρλος Σαντάνα γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1947 στο Μεξικό.

Καταξιώθηκε ως μουσικός με την τεράστια επιτυχία που σημείωσε τη δεκαετία του ’60, με το συγκρότημα του, τους Santana το οποίο πρωτοτύπησε με μια μείξη ροκ και λατινοαμερικάνικης μουσικής. Αποκορύφωμα τη διεθνή αναγνώρισής του ήταν στο φεστιβάλ του Woodstock το 1969.

Ο ήχος του συγκροτήματος περιλάμβανε τους μελωδικούς, με βάση το μπλουζ ήχους της κιθάρας του μαζί με λατινοαμερικάνικους και αφρικανικούς ρυθμούς που περιείχαν κρουστά όργανα, όπως timbales και congas τα οποία δεν ακούγονταν ως τότε στη ροκ μουσική.

Ο Σαντάνα συνέχισε να χρησιμοποιεί αυτούς τους ήχους και τις επόμενες δεκαετίες. Υπήρξε μια αναζωπύρωση της διασημότητας του στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Το 2003,το περιοδικό Rolling Stone τον κατέταξε στη θέση No. #20 της λίστας με τους 100 μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών.

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης έχει βραβευτεί με συνολικά 10 βραβεία Grammy και 3 βραβεία Latin Grammy.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024