Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
O Angus Cloud είχε καταφέρει, αρχικά, να ξεγελάσει τον θάνατο

O Angus Cloud είχε καταφέρει, αρχικά, να ξεγελάσει τον θάνατο

Ο Angus Cloud, ο 25χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ, πέθανε 10 χρόνια μετά το τρομακτικό περιστατικό που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή - Η πραγματική ιστορία πίσω από την ουλή του κεφαλιού του.

Πέρυσι, ο τότε 24χρονος ηθοποιός του Euphoria μοιράστηκε την ιστορία πίσω από την καμπύλη της ουλής, που τρέχει κατά μήκος της αριστερής πλευράς του τριχωτού της κεφαλής του, έναν τραυματισμό που σχεδόν τον σκότωσε πριν καν ξεκινήσει η καριέρα του.

Μιλώντας για τον οδυνηρό τραυματισμό στο τεύχος «Η δύναμη του νέου Χόλιγουντ» του Variety για το 2022, ο Cloud είπε: «Είναι πραγματικό. Έσπασα το κρανίο μου την Παρασκευή, 13 του μήνα».

Το 2013, ο Cloud περπατούσε σε έναν σκοτεινό δρόμο στη γενέτειρά του, το κέντρο του Όκλαντ, όταν έπεσε σε ένα φρεάτιο από κάτω.

«Ξύπνησα 12 ώρες αργότερα, εκεί μέσα» είπε. «Ήμουν παγιδευμένος. Τελικά βγήκα έξω μετά από δεν ξέρω πόση ώρα. Ήταν πολύ δύσκολο να βγω, επειδή το κρανίο μου ήταν σπασμένο, αλλά το δέρμα μου δεν ήταν, οπότε όλη η αιμορραγία ήταν εσωτερική, πιέζοντας τον εγκέφαλό μου. Αλλά δεν επρόκειτο να με βρουν εκεί κάτω. Βρήκα τον εαυτό μου. Ή ο Θεός με βρήκε, όπως θέλετε να το ονομάσετε».

Ήξερε να επιβιώνει

Βγήκε από την τρύπα – τουλάχιστον 4 μέτρα κατά την εκτίμησή του – με σπασμένα δάχτυλα, θολή όραση και εσωτερική αιμορραγία στο κρανίο του. «Αλλά δεν ένιωσα πόνο», είπε. «Ήμουν σε κατάσταση επιβίωσης, με νιώθεις;»

Όντας σε αυτή την κατάσταση ο Cloud πήρε το λεωφορείο για το σπίτι της μητέρας του. «Επειδή ήμουν παιδί» είπε. «Ήμουν 14 ή 15. Νόμιζε ότι έπαιρνα ναρκωτικά, γιατί οι κόρες των ματιών μου ήταν διεσταλμένες. Προσπαθούσα να της πω τι συνέβη, αλλά μπορούσα μόνο να ξεκινήσω μια πρόταση – δεν μπορούσα να την τελειώσω. Έτσι σκεφτόμουν: «Απλά θα πάω να κοιμηθώ στο κρεβάτι μου»».

Η μητέρα του, ανησυχώντας για την ασφάλειά του, αρνήθηκε να τον αφήσει να κοιμηθεί και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου η ιατρική ομάδα τελικά του έσωσε τη ζωή.

«Από αυτό προέρχεται η ουλή», εξήγησε ο Cloud. «Μου άνοιξαν το κεφάλι, έβαλαν μερικές βίδες και μια πλάκα πάνω από το σημείο όπου έσπασα το κρανίο μου και με σφράγισαν ξανά, και αυτό ήταν».

Είχε επίπτωση στην ομιλία του

Ο Cloud ήταν πολύ τυχερός. Δέκα και χρόνια μετά, το ατύχημα ήταν απλώς μια ανάμνηση, η μόνη αξιοσημείωτη ζημιά ήταν μια μικρή αλλαγή στο ρυθμό της φωνής του.

«Αναμιγνύω την πρώτη συλλαβή μιας λέξης με την τελευταία της επόμενης», εξήγησε. «Γράψω δύο λέξεις μαζί. Ανακατεύω».

Η συνέντευξη αυτή ήταν σχεδόν έναν χρόνο πριν από τον πρόωρο και τραγικό θάνατο του Cloud σε ηλικία 25 ετών. Η οικογένεια του ηθοποιού επιβεβαίωσε ότι ο Cloud πέθανε τη Δευτέρα, 31 Αυγούστου του 2023.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να αποχαιρετήσουμε έναν απίστευτο άνθρωπο σήμερα. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας με τόσους πολλούς τρόπους», ανέφερε η δήλωση της οικογένειας Cloud. «Την περασμένη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλεψε έντονα με αυτή την απώλεια. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι να γνωρίζουμε ότι ο Angus έχει πλέον επανενωθεί με τον μπαμπά του, ο οποίος ήταν ο καλύτερός του φίλος.

»Ο Angus ήταν ανοιχτός για τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να είναι μια υπενθύμιση σε άλλους ότι δεν είναι μόνοι και δεν πρέπει να το πολεμήσουν μόνοι τους σιωπηλά», συνέχισε η δήλωση. «Ελπίζουμε ο κόσμος να τον θυμάται για το χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους. Ζητάμε ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή, καθώς χρειαζόμαστε χρόνο για αυτή την καταστροφική απώλεια».

Η ανάρτησή του για τον θάνατο του πατέρα του 

Ο Angus πάλευε με σοβαρές αυτοκτονικές σκέψεις

Το TMZ, το οποίο ήταν το πρώτο που δημοσίευσε την είδηση, ανέφερε ότι το Αστυνομικό Τμήμα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Όκλαντ ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση 911 που έγινε γύρω στις 11:30 π.μ. από τη μητέρα του Cloud. Ανέφερε «πιθανή υπερβολική δόση» και είπε ότι ο γιος της δεν είχε σφυγμό, σύμφωνα με την εφημερίδα.

«Ο Angus πάλευε με σοβαρές αυτοκτονικές σκέψεις μετά την επιστροφή του από την Ιρλανδία, όπου ο Angus και η οικογένειά του άφησαν τον πατέρα του να ξεκουραστεί. Ο Angus έμενε με την οικογένειά του καθώς προσπαθούσε να ξεπεράσει τη θλίψη» λένε πηγές που ήταν κοντά στην οικογένεια.

Οι αντιδράσεις των συμπρωταγωνιστών του από το Euphoria 

Ήταν μόλις 25

Η φημολογούμενη on-off φίλη του, το μοντέλο Sydney Martin, αντέδρασε έντονα στον θάνατό του: «Η καρδιά μου είναι τόσο ραγισμένη» ενώ οι αγαπημένοι του Angus Cloud συνεχίζουν να θρηνούν τον τραγικό θάνατό του. Ο σταρ του Euphoria, ο οποίος έπαιξε το ρόλο του Fezco, του dealer ναρκωτικών με τη χρυσή καρδιά, ήταν μόλις 25 ετών.

Η Martin, η οποία έκανε ένα σύντομο cameo στη σεζόν 2 του Euphoria, δημοσίευσε στα σόσιαλ μια σειρά από emojis ραγισμένης καρδιάς μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του. Στη  συνέχεια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες του Cloud καθώς και προσωπικά βίντεο των δυο τους.

Δείτε το βίντεο

«Σ’ αγαπώ για πάντα» για πάντα έγραψε και πρόσθεσε ένα emoji καρδιάς και ένα emoji φτερού αγγέλου.

Μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο με τον Cloud να καπνίζει και να φοράει ένα γούνινο καπέλο με εκείνη να χαμογελά στο φόντο, γράφοντας: «Ένα τραγούδι που αγάπησε».

Η Martin δημοσίευσε επίσης μια σειρά φωτογραφιών τους να αγκαλιάζονται, να φιλιούνται και να κρατιούνται χέρι-χέρι, ενώ ανέβασε μερικά γκράφιτι, τα οποία έγιναν από τον Cloud και έδειχναν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με το μήνυμα: «Merry X-Mas σ ‘αγαπώ – Angus 2021».

Η Martin σχολίασε στη φωτογραφία: «Δεν θα αφήσω ποτέ τον κόσμο να σε ξεχάσει».

*Με στοιχεία από etonline.com

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024