Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κεντάκι: 23χρονη έγινε viral για τη «συλλογή» φωτογραφιών από τις 11 συλλήψεις της

Κεντάκι: 23χρονη έγινε viral για τη «συλλογή» φωτογραφιών από τις 11 συλλήψεις της

Η Ραγιάνα Μπελ Μπρικ, στα 23 της έγινε γνωστή ως η «βασίλισσα του χάους» αφού οι φωτογραφίες από τις 11 συλλήψεις της έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα 23 της χρόνια η Ραγιάνα Μπελ Μπρικ έχει συλληφθεί ήδη 11 φορές.

Η πρώην φοιτήτρια από το Ανατολικό Κεντάκι έγινε viral μετά από μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram που περιείχε έντεκα διαφορετικές φωτογραφίες της – όλες τραβηγμένες τα τελευταία πέντε χρόνια.

Αυτό δεν θα ήταν περίεργο εάν οι φωτογραφίες αφορούσαν στιγμές από τη φοιτητική ζωή μίας απλής 23χρονης κοπέλας.

Οι 11 διαφορετικές λήψεις όμως, αφορούσαν κάτι άλλο. Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες της ήταν από τη σύλληψή της – τα λεγόμενα mug shots- και έγιναν διάσημες από τον λογαριασμό Mugshawty στο Instagram, που δημοσιεύει αυτού του είδους το υλικό.

Οι 11 συλλήψεις

Το ποινικό της μητρώο χρονολογείται από τον Μάρτιο του 2018, όταν συνελήφθη για κλοπή σε κατάστημα, σύμφωνα με την New York Post.

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία συλλήψεων την δείχνει να χαμογελά πλατιά με βαμμένα ξανθά μαλλιά, ενώ φοράει μια πορτοκαλί φόρμα φυλακής, αφού συνελήφθη για τρομοκρατική απειλή και παρακολούθηση το 2020.

Οι υπόλοιπες συλλήψεις της αφορούν διάφορα αδικήματα, από κλοπή σε κατάστημα το 2018 μέχρι εγκλήματα που σχετίζονται με κλοπή οχημάτων, κλοπή τέιζερ από περιπολικό, απειλές τρομοκρατικής φύσης και stalking.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η αγαπημένη της σύλληψη ήταν όταν της πέρασαν χειροπέδες επειδή έκλεψε και τράκαρε ένα αμάξι.

Με αφορμή τις φωτογραφίες της από τις συλλήψεις που κέρδισαν μεγάλη προσοχή, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την χαρακτήρισαν «χαριτωμένη αλλά εξίσου απειλητική» και εξέφρασαν μάλιστα την επιθυμία να δημιουργήσουν χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών που της μοιάζουν στο δημοφιλές παιχνίδι Grand Theft Auto.

Η αλλαγή στη ζωή της

Παρά το γεγονός ότι έγινε γνωστή για τον μακρύ κατάλογο των εγκλημάτων της, συμπεριλαμβανομένων των κλοπών και των αδικημάτων που σχετίζονται με τα ναρκωτικά, η 23χρονη έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο ζωής της.

Μάλιστα, η ίδια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της σε έναν φίλο που τη βοήθησε στις πιο σκοτεινές στιγμές της, σύμφωνα με την Mirror.

«Είχα κάψει σχεδόν κάθε γέφυρα που είχα ποτέ, αλλά αυτός ήταν ακόμα εκεί για μένα. Αν δεν ήταν αυτός θα κοιμόμουν πολλές φορές στους δρόμους, αλλά ποτέ δεν με έδιωξε και πάντα έκανε ό,τι μπορούσε για μένα, είτε αυτό ήταν με αφήσει να κάνω ένα ντους, είτε απλά να μείνω στο σπίτι του γιατί δεν είχα πού να πάω. Είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτόν.

Είμαστε και οι δύο νηφάλιοι τώρα και τα πάμε τόσο καλά και πρέπει να ευχαριστήσω τον Κύριο γι’ αυτό, γιατί μόνο ο Θεός ξέρει τι περάσαμε και οι δύο, αλλά ποτέ δεν αφήσαμε να μας λυγίσουν!», είπε.

Η ιστορία της

Μπορεί η 23χρονη να φαίνεται χαμογελαστή στις φωτογραφίες των συλλήψεων αλλά η ίδια αποκάλυψε ότι πίσω από την ήρεμη συμπεριφορά της βρισκόταν ο εθισμός στο Xanax.

«Νομίζω ότι ο λόγος που χαμογελούσα είναι, ειλικρινά, επειδή ήμουν απλά μαστουρωμένη και πραγματικά δεν με ένοιαζε τίποτα», δήλωσε στο The Messenger.

Μεγάλωσε με τους παππούδες της καθώς οι γονείς της βρίσκονταν τις περισσότερες φορές στη φυλακή. Όταν πέθανε οι παππούδες της η Μπροκ έμεινε άστεγη.

Τότε, παρακολουθούσε πιο σπάνια το σχολείο αλλά κατάφερε μα γίνει δεκτή σε ένα ιδιωτικό χριστιανικό κολέγιο στο Κεντάκι, από το οποίο όμως αποβλήθηκε όταν τη έπιασαν να κάνει χρήση LSD.

Στη συνέχεια η Μπροκ ξεκίνησε και την ηρωίνη. Πλέον, όπως λέει έχει αλλάξει και θέλει να επιστρέψει και πάλι στο σχολείο.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024