
Πρίντεζης: «Η απόφαση του Σάσα ήταν δύσκολη γιατί αγαπάει τον Ολυμπιακό»
Για την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ από τον Ολυμπιακό μίλησε στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival, ο Γιώργος Πρίντεζης.
Για την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ από τον Ολυμπιακό μίλησε στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival, ο Γιώργος Πρίντεζης.
«Η αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ είναι γνωστή, ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά να δουν αυτόν τον κόσμο από κοντά… Βοηθάμε να γίνει ένα ωραίο event στο νησί με πολλούς σκοπούς, μπασκετικούς και κοινωνικούς.
Δεν χρειάστηκε να πιέσω κάποιον να έλθει, γνωρίζουμε τα οφέλη αυτής της διοργάνωσης, είναι κοινωνικά και φιλανθρωπικά. Όσο μπορεί ο καθένας, βοηθάει. Το νησί περνάει ένα υπέροχο τριήμερο».
Όσον αφορά τον Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο τουρνουά όμως έγινε ντραφτ πικ και αποχώρησε για το Σακραμέντο και τους Κινγκς, είπε: «Εκεί που είναι ο Σάσα, είναι πάρα πολύ καλά.
Είναι ευτυχισμένος. Ο Σάσα είναι καλός φίλος, πήρε μια δύσκολη απόφαση. Δύσκολη γιατί αγαπάει την ομάδα. Μπορεί να έχασε η ομάδα, όμως ένας Έλληνας παίκτης πήγε στο ΝΒΑ».
- Μια νέα καριέρα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Το Hollywood είναι η επόμενη μεγάλη… μπίζνα του CR7
- Ο Σταύρος Φλώρος δίνει μεγάλη μάχη και στέλνει συγκλονιστικό μήνυμα ελπίδας
- Ράμα για επεισόδια στην Αλβανία: Συγχαρητήρια στην αστυνομία, μηδενική ανοχή στην «άμυαλη συμμορία με τους μύες»
- Μουντιάλ 2026: Με Πελίστρι η αποστολή της Ουρουγουάης (pic)
- Η ΕΕ θα αποτρέψει τη Μόσχα να ωφεληθεί από τον πόλεμο στο Ιράν – Παγώνει το πλαφόν τιμών στο ρωσικό πετρέλαιο
- Νέο εύρημα που παραπέμπει σε πυραυλικό εξάρτημα ξεβράστηκε στην Κρήτη
