Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μίσθωση χώρου στάθμευσης απορριμματοφόρων σε περιοχή αμιγούς κατοικίας

Μίσθωση χώρου στάθμευσης απορριμματοφόρων σε περιοχή αμιγούς κατοικίας

Η μίσθωση δεν πρόλαβε να περάσει από την οικονομική επιτροπή του Δήμου και αποφεύχθηκε το λάθος.

Σε μεγάλο πρόβλημα για αρκετούς αστικούς Δήμους ανάγεται το ζήτημα της στάθμευσης των απορριμματοφόρων που ανήκουν στην υπηρεσία καθαριότητας τους. Μετά τα όσα έγιναν μεταξύ του Δήμου Μεταμόρφωσης και του Δήμου Αμαρουσίου στο παρελθόν, άλλο ένα σχεδόν παρόμοιο αυτοδιοικητικό κεφάλαιο αποδεικνύει πως η έλλειψη δημόσιων χώρων χτυπά αλύπητα τις δημοτικές αρχές.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του in, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έλαβε απόφαση μίσθωσης ενός ακινήτου πέριξ της περιοχής που βρίσκεται το κτίριο που άλλοτε στέγαζε την εφημερίδα «Έθνος» προκειμένου να στεγάσει τις υπηρεσίες καθαριότητας και τον στόλο των απορριμματοφόρων του Δήμου. Μάλιστα την ενέργεια αυτή στήριξαν και άλλες πέραν της Διοικούσας Αρχής παρατάξεις προκειμένου να δοθεί λύση σε ένα πρόβλημα που απασχολεί εντόνως την κοινωνία της Αγίας Παρασκευής.

Η Δημοτική Αρχή λοιπόν καλώς αναζήτησε να βρει και να μισθώσει κάποιο χώρο έστω και σε όμορο Δήμο προκειμένου να μπορέσει να επιτελέσει το έργο της καθαριότητας.

Υπολόγιζε όμως χωρίς τον «ξενοδόχο». Όπου ξενοδόχο, βάλτε τον Δήμο Χαλανδρίου.

Με έγγραφο του λοιπόν ο Δήμος Χαλανδρίου, μετά από καταγγελία ιδιώτη που σύμφωνα με πληροφορίες είδε να γίνονται εργασίες στο χώρο, ενημέρωσε τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, ότι το συγκεκριμένο οικόπεδο έχει άλλες χρήσεις γης και απαγορεύεται να μεταγκατασταθούν τα απορριμματοφόρα του Δήμου εκεί, καθώς είναι αμιγούς κατοικίας.

Το έγγραφο του Δήμου Χαλανδρίου προς τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής πιθανόν να σταμάτησε την οριστικοποίηση της μίσθωσης, αφού όπως πληροφορούμαστε δεν οριστικοποιήθηκε από την οικονομική επιτροπή του Δήμου.

Αν έγιναν στο μεταξύ κάποιες εργασίες στο χώρο προκειμένου να διαμορφωθεί στα μέτρα των αναγκών του Δήμου, οι πληροφορίες θέλουν να έγιναν, γεγονός που οδήγησε στη καταγγελία του ιδιώτη σύμφωνα με πληροφορίες που τελικά πρέπει να «ευγνωμονούν» στη Δημοτική Αρχή της Αγίας Παρασκευής που τους γλύτωσε από μελλοντικά προβλήματα.

Στο in δημοσιεύουμε τα έγγραφα που αποδεικνύουν τι συνέβη.

Εδώ η απόφαση για την μίσθωση του χώρου

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024