Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει με το νέο Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής;

Τι συμβαίνει με το νέο Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής;

Σύμφωνα με την παράταξη «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» ο εργολάβος του έργου δεν έχει την πρόθεση να συνεχίσει το έργο.

Η υπόθεση της ανέγερσης του νέου Δημαρχείου της Αγίας Παρασκευής τείνει να εξελιχθεί σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, αναφορικά με την συνέχιση των εργασιών κατασκευής του. Σύμφωνα μάλιστα με την δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», ο εργολάβος του έργου δεν δείχνει να έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει το έργο.

«Ο εργολάβος δείχνει να μην έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει το έργο. Ο κίνδυνος να αποκτήσουμε μία ακόμη «τρύπα», αυτή τη φορά στο κέντρο της πόλης, μετά από εκείνη του κολυμβητηρίου, είναι πλέον ορατός. Καλούμε τον κ. Ζορμπά(Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής) να επικοινωνήσει τώρα με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη – καθώς η Περιφέρεια είναι ο κύριος του έργου- ώστε να οριστεί άμεσα συνάντηση με τον εργολάβο.

Στη συνάντηση αυτή, στην οποία θα συμμετέχουν και όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της πόλης, θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα συνέχιση του έργου με την υπάρχουσα εργολαβία. Σε περίπτωση που ο εργολάβος επιμείνει στην άρνησή του για λύση της σύμβασης, να ζητήσουμε τη δέσμευση του Περιφερειάρχη Αττικής ότι θα προχωρήσει άμεσα η επαναπροκύρηξη του διαγωνισμού με τη δέσμευση των απαραίτητων πόρων.

Δεν υπάρχει χρόνος για άλλες καθυστερήσεις. Κάθε ώρα που περνά μας φέρνει όλο και πιο κοντά στο «ναυάγιο» ακόμη ενός μεγάλου έργου στην πόλη μας» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε πως ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στις 20 Μαρτίου 2023 είχε προβεί στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι εργασίες για την ανέγερση του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου της πόλης μας ξεκίνησαν και πάλι. Έπειτα από τα προβλήματα που είχαν ανακύψει και είχαν «οδηγήσει» σε διακοπή των εργασιών τα μηχανήματα επέστρεψαν και πάλι στο σημείο και «έπιασαν» δουλειά.

Όλο αυτό το διάστημα ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης προκειμένου να βρεθεί η λύση και να ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες.

Οι εξαιρετικές σχέσεις του κ. Περιφερειάρχη με τον κ. Δήμαρχο, αλλά και η στενή συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου για μία ακόμα φορά επιβεβαιώθηκαν στην πράξη και πλέον το έργο συνεχίζεται κανονικά, έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια η πόλη μας, η Αγία Παρασκευή, να έχει το δικό της Δημαρχιακό Μέγαρο».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024