Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δημοπρατήθηκε η κατασκευή του νέου Δημαρχείο στην Κάτω Αχαΐα

Δημοπρατήθηκε η κατασκευή του νέου Δημαρχείο στην Κάτω Αχαΐα

Η προθεσμία υποβολής προσφορών είναι μέχρι τις 24 του τρέχοντος Απριλίου, η αποσφράγισή τους θα γίνει στις 28 Απριλίου.

Αναρτήθηκε χθες (3/4) ο διαγωνισμός που θα αναδείξει τον ανάδοχο για την κατασκευή του νέου Δημαρχείου στην Κάτω Αχαΐα. Η προθεσμία υποβολής προσφορών είναι μέχρι τις 24 του τρέχοντος Απριλίου, η αποσφράγισή τους θα γίνει στις 28 Απριλίου, ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2.220.000 ευρώ και η χρηματοδότησή του προέρχεται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Σημειώνεται ότι το έργο αρχικά είχε ενταχθεί προς χρηματοδότηση από το Νοέμβριο του 2020 αλλά η τότε χρηματοδότησή του ήταν στο 1,2 εκατ. ευρώ, ποσόν που ήταν ανεπαρκές, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Δήμος,  για την ολοκλήρωσή του που αναφέρει σε ανακοίνωση του χαρακτηριστικά: «Το τελευταίο που θα ήθελα είναι να ξεκινούν έργα χωρίς εξασφαλισμένη την πλήρη χρηματοδότηση και να μένουν στη μέση», είχε δηλώσει τότε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς. Με την χθεσινή ανάρτηση του διαγωνισμού το έργο αρχίζει να αποκτά την προοπτική της υλοποίησής του ενώ ο Σπύρος Μυλωνάς σε σχετική του δήλωση σημείωσε τα εξής:

«Το πρώτο που μαθαίνει κάποιος στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι ότι ο χρόνος ωρίμανσης ενός έργου είναι μεγαλύτερος από το χρόνο για την κατασκευή του. Σε κάθε περίπτωση η σημερινή εξέλιξη αποτελεί σταθμό στις προσπάθειες κατασκευής νέου Δημαρχείου που θα εξασφαλίσει στο Δήμο, στους εργαζόμενους και στους συναλλασσόμενους συνδημότες κατάλληλους χώρους. Ο καιρός που ζωτικές υπηρεσίες του Δήμου φιλοξενούνται σε ακατάλληλα κοντέινερ βαδίζει προς το τέλος του κι αυτό αποτελεί το επιστέγασμα μιας μακρόχρονης και συστηματικής εργασίας».

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024