ΚΚΕ: Κύρια ατζέντα της κυβέρνησης οι αντιλαϊκοί όροι του Ταμείου Ανάκαμψης
«Η θητεία της νέας κυβέρνησης της ΝΔ έχει ως κύρια ατζέντα την υλοποίηση των αντιλαϊκών όρων και προαπαιτούμενων του Ταμείου Ανάκαμψης» σημειώνει το ΚΚΕ.
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, με αφορμή τις προτεραιότητες που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο, εξαπέλυσε το ΚΚΕ.
«Όπως είχε τονίσει προεκλογικά το ΚΚΕ, η θητεία της νέας κυβέρνησης της ΝΔ έχει ως κύρια ατζέντα την υλοποίηση των αντιλαϊκών όρων και προαπαιτούμενων του Ταμείου Ανάκαμψης, που κάθε άλλο παρά οδηγούν σε «καλύτερους μισθούς, υγεία και κράτος» προς όφελος του λαού», επισημαίνουν από τον Περισσό, απαντώντας έτσι στην εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού.
Στο στόχαστρο η Υγεία
Παράλληλα, το ΚΚΕ υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει την προώθηση των ΣΔΙΤ στον τομέα της Υγείας, κάτι που ενδεχομένως να επιδεινώσει τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν.
«Άλλωστε ένα από τα πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης είναι η περαιτέρω προώθηση της σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην υγεία, στο όνομα της κάλυψης των μεγάλων κενών στο ΕΚΑΒ, δηλαδή η επιτάχυνση της πολιτικής που έχει δημιουργήσει τη σημερινή κατάσταση», προσθέτει το ΚΚΕ.
- «Ο Γκουαρντιόλα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας»
- Προβλήματα στη Σάμο από την κακοκαιρία : Η θάλασσα έγινε ένα με τη στεριά – Κατολισθήσεις και πλημμυρισμένοι δρόμοι
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό
- Κακοκαιρία: Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Κ. Μακεδονία – Πού διακόπηκε η κυκλοφορία λόγω συγκέντρωσης υδάτων
- Άρης – Παναθηναϊκός 102-95: Ο «Αυτοκράτορας»… καθάρισε τους «πράσινους»
- Η τρυφερή ανάρτηση της Τζούλια Ρόμπερτς για τα γενέθλια του συζύγού της Ντάνιελ Μόντερ – «Ο αγαπημένος μου άντρας»