Iσχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς χαλαζοπτώσεις θα επηρεάσουν την ανατολική χώρα, προβλέπει το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου επικαιροποιώντας το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε την Πέμπτη.
Πιο συγκεκριμένα έντονα φαινόμενα προβλέπονται:
Την Κυριακή (18-06-2023),
1) κατά τη διάρκεια της νύχτας και τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία (ειδικότερα στην περιοχή της Χαλκιδικής και της Πιερίας) καθώς και στα βορειότερα τμήματα της Θεσσαλίας,
2) μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες,
3) από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες στην Εύβοια,
4) από τις προμεσημβρινές ως τις απογευματινές ώρες στην Αττική, τη Βοιωτία και πρόσκαιρα στη βορειοανατολική Πελοπόννησο,
5) κατά διαστήματα από τις πρωινές ώρες μέχρι νωρίς το απόγευμα στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τις βόρειες Κυκλάδες.
Τα φαινόμενα στην περιοχή της Μαγνησίας, των Σποράδων, της κεντρικής και της βόρειας Εύβοιας μέχρι και τις προμεσημβρινές θα είναι έντονα και τοπικά επικίνδυνα και από τις προμεσημβρινές ώρες στην υπόλοιπη Εύβοια, Αττική και τη Βοιωτία μέχρι και το απόγευμα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας