Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οργανωτικό χάος στην Opap Arena, έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ιρλανδών 

Οργανωτικό χάος στην Opap Arena, έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ιρλανδών 

Υπήρξαν επίσης καταγγελίες πως για τους 2.500 Ιρλανδούς υπήρχαν ανοιχτά μόλις τέσσερα τουρνικέ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος

Προβληματισμό προκαλεί στους κόλπους της UEFA η διοργάνωση του αγώνα της Ελλάδας με την Ιρλανδία,  καθώς εκκρεμεί η απόφαση για την ανάληψη της διοργάνωσης του τελικού του επόμενου Κόνφερενς Λιγκ από την Opap Arena.

Χαοτικές ήταν οι σκηνές έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με τους Ιρλανδούς να προσπαθούν να εισέλθουν στο γήπεδο. Φίλοι των Πράσινων Αγοριών που έκαναν το μακρύ ταξίδι για να υποστηρίξουν την Ιρλανδία καταγγέλλουν στο Twitter πως τα τουρνικέ της εξέδρας για την οποία είχαν αγοράσει εισιτήρια δεν λειτουργούσαν και άνοιξαν τη στιγμή της ανάκρουσης των εθνικών ύμνων.

Υπήρξαν επίσης καταγγελίες πως για τους 2.500 Ιρλανδούς υπήρχαν ανοιχτά μόλις τέσσερα τουρνικέ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος, ενώ λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ματς άνοιξαν οι θύρες σε μια προσπάθεια να λυθεί το πρόβλημα με αποτέλεσμα να μην ελεγχθούν σε πολλούς τα εισιτήρια.

Ο ιρλανδικός Τύπος υπογραμμίζει την πολύ κακή οργάνωση που έθεσε σε κίνδυνο τους ιρλανδούς φιλάθλους.

Ενας από τους ιρλανδούς φιλάθλους περιέγραφε ως εξής την κατάσταση που ζούσε: «Απόλυτη καταστροφή, πολτοποιούμαστε μπροστά στην είσοδο της εξέδρας. Καμία ασφάλεια ενώ οι φίλαθλοι εδώ είναι λιγότερο κινητικοί από εμένα. Πλησιάζει η συντριβή και προσπαθούμε να ηρεμήσουμε τα πράγματα».

Στο πρώτο παιχνίδι που φιλοξένησε οπαδούς της αντίπαλης ομάδας η Opap Arena πήρε κάτω από τη βάση σε μία κακή συγκυρία. Στις 28 Ιουνίου συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή της UEFA και στην ατζέντα της περιλαμβάνεται η ανάθεση του τελικού του Κόνφερενς Λιγκ της επόμενης σεζόν τον οποίον διεκδικεί η Opap Arena.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024