Σκύλος βρέθηκε σε άθλια κατάσταση σε περιφραγμένο οικόπεδο στη Λαμία
Το ζώο εντοπίστηκε να είναι εμφανώς υποσιτισμένο
Συνελήφθη την Κυριακή το μεσημέρι, μετά από καταγγελία του Φιλοζωικού Συλλόγου Λαμίας, ένας 44χρονος για παραμέληση του σκύλου του, τον οποίο κρατούσε υποσιτισμένο σε περιφραγμένο οικόπεδο ιδιοκτησίας.
Το σκυλί βρισκόταν εντός του οικοπέδου που βρίσκεται σε περιοχή της νότιας Λαμίας και χρειάστηκε η μεταφορά του σε ιδιώτη κτηνίατρο, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Πρόστιμα 1.300 ευρώ
Μάλιστα ο 44χρονος δεν είχε φροντίσει εκτός από την ευζωία του σκύλου του και για την υποχρεωτική σήμανσή του (τσιπάκι), για αυτό και του επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικά 1.300 ευρώ.
Την προανάκριση ανέλαβε το ΑΤ Λαμίας, ενώ ο 44χρονος λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή της Εισαγγελέα Υπηρεσίας.
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο τα Χριστούγεννα;
- Καρίμ Χαν: Καταγγέλλει ότι τον απείλησε υψηλόβαθμος Βρετανός αξιωματούχος για την έρευνα σχετικά με το Ισραήλ
- Μυστικές συναντήσεις μεταξύ του FBI και του κορυφαίου διαπραγματευτή της Ουκρανίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν ένας Οργανισμός στοχοποιεί μια υπάλληλο (Τυχεροπούλου) και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442