Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στη Βουλή η Ράνια Θρασκιά: Το όραμά της στην πολιτική μετά την εκλογή της με τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη Βουλή η Ράνια Θρασκιά: Το όραμά της στην πολιτική μετά την εκλογή της με τον ΣΥΡΙΖΑ

Πώς σχολίασε τα χαμηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ

Για τα νέα της καθήκοντα, ως μέλος της Βουλής, μίλησε η Ράνια Θρασκιά, η οποία κατάφερε να εκλεγεί στην Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η γνωστή παρουσιάστρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας μίλησε για το όραμά της στην πολιτική αλλά και για τα παιδιά της.

«∆εν το έχω συνειδητοποιήσει πλήρως ακόµα. Έγιναν όλα πολύ ξαφνικά, η τιµητική πρόταση από τον Αλέξη Τσίπρα, η προεκλογική περίοδος. Αισθάνοµαι δικαιωµένη από την επιλογή µου και απέραντη ευγνωµοσύνη για όλους όσοι µε στήριξαν. Και σίγουρα νιώθω την ευθύνη να ανταποκριθώ στους λόγους για τους οποίους µε επέλεξαν οι άνθρωποι να τους εκπροσωπήσω», είπε στο «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά και στη Σάσα Σταμάτη.

«Όταν παίρνεις την απόφαση να µπεις σε έναν τέτοιο στίβο, µπαίνεις µε όλες σου τις δυνάµεις. Αυτό που ήθελα ήταν να σταθώ µε ειλικρίνεια και καθαρότητα απέναντι στους ανθρώπους που βρέθηκα µαζί τους στον δρόµο, στους χώρους εργασίας, στις γειτονιές. ∆εν είχα περισσότερες προσδοκίες από το να δείξω τον σεβασµό µου και τη γνώση µου στα θέµατα που απασχολούν την καθηµερινότητα των συµπολιτών µας σε όλα τα επίπεδα. ∆εν µπορώ να πω ότι είχα στο µυαλό µου το αποτέλεσµα, παρά το να καταφέρω να περάσω στον κόσµο τις πραγµατικές αξίες που πρεσβεύω» συμπλήρωσε.

Για τα χαμηλά πσοοστά του ΣΥΡΙΖΑ

Για τα αποτελέσματα της κάλπης και τα χαμηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ήταν ένα αναπάντεχο γεγονός.

«Ο πρόεδρός µας είπε όλα όσα πρέπει να ειπωθούν σε πολιτικό επίπεδο. Θεωρώ ότι πρέπει να µιλήσουµε ξανά µε τους πολίτες, να επικοινωνήσουµε καλύτερα τις θέσεις µας και να καταλάβουµε τους λόγους που τους οδήγησαν στο να µην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. µε τη µαζικότητα που περιµέναµε» συνέχισε.

Πρόσθεσε πάντως ότι πλέον, µας περιμένουν νέες εκλογές «και θα υπάρχει ικανός χρόνος για να προσπαθήσουμε να αλλάξουµε τα πράγµατα προς το καλύτερο».

Το δικό της όραμα στην πολιτική το εξέφρασε ως εξής: «Στα µηνύµατα που επικοινωνήσαµε προς τους πολίτες στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Είναι η ανάγκη για κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, αποδοχή, ενσυναίσθηση και Παιδεία χωρίς διακρίσεις. Με λογική και ευαισθησία. Για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα».

Τι είπε για τα παιδιά της

Η Ράνια Θρασκιά μίλησε και για τα παιδιά της και ποιο συγκεκριμένα για το πώς αντιμετώπισαν την απόφασή της να κατέβει στην πολιτική.

«Προσπάθησα να µην επηρεάσει την καθηµερινότητα των παιδιών µου όλη αυτή µου η προσπάθεια. Το επιτυχές αποτέλεσµα και το ότι είµαι πλέον βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου σίγουρα τα έκανε να είναι πολύ χαρούµενα και, ταυτόχρονα, περίεργα να µάθουν όσο περισσότερα µπορούν για τη νέα µου αυτή ιδιότητα» είπε.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024