Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές: Η Ράνια Θρασκιά, υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης

Εκλογές: Η Ράνια Θρασκιά, υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης

Την υποψηφιότητα της Ράνιας Θρασκιά στις εκλογές ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω ΤικΤοκ

Την υποψηφιότητα της Ράνιας Θρασκιά με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας, με βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο ΤικΤοκ, συνεχίζοντας να εντάσσει στα ψηφοδέλτια του κόμματος «λαμπερά» πρόσωπα που δεν προέρχονται από τον πολιτικό χώρο.

Στο βίντεο η γνωστή δημοσιογράφος συνομιλεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στο γραφείο του κ. Τσίπρα στην Κουμουνδούρου, με τον ίδιο να γράφει στην ανάρτησή του: «Η Ράνια Θρασκιά μαζί μας, στην Α’ Θεσσαλονίκης».

Στην επισήμανση της νέας υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ, πως «οι άνθρωποι δεν φτάνει να τα βγάζουμε πέρα, πρέπει να είμαστε και χαρούμενοι», ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως «όλο το πολιτικό κομμάτι έχει να κάνει με το να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας στους ανθρώπους, να αισθανθούν ασφαλείς».

Και υπογράμμισε πως δεν εννοεί μόνο τον τομέα της εγκληματικότητας, αλλά και το να αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες στη δουλειά τους, στην περίθαλψη, στα νοσοκομεία, στις μετακινήσεις τους, ασφάλεια στο να έχουν έναν εργοδότη που δεν τους εξαπατά».

@atsipras Η Ράνια Θρασκιά μαζί μας, στην Α’ Θεσσαλονίκης #fyp #fypgreece #tiktokgreece #ΔικαιοσύνηΠαντού ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024