Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οδηγός προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον σκύλο του για να... γλιτώσει την κλήση

Οδηγός προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον σκύλο του για να… γλιτώσει την κλήση

Αναυδος ο αστυνομικός

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συνέβη το Σάββατο, στο Κολοράντο, όπου ένας οδηγός (που όπως φάνηκε τα είχε τσούξει), προέβη σε μια κίνηση που προκαλεί γέλιο, προκειμένου να γλιτώσει την κλήση για υπερβολική ταχύτητα.

Και αυτή ήταν ότι προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον… σκύλο του που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον σκύλο του

Ο οδηγός κινούνταν με 84 χλμ./ώρα, πάνω από το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο σημείο. Ο αστυνομικός που τον σταμάτησε, έμεινε άναυδος από την σκηνή που αντίκρισε πλησιάζοντας το αυτοκίνητο, με τον οδηγό να προσπαθεί να αλλάξει θέσεις με τον σκύλο του, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς ο άνδρας ισχυρίστηκε πως δεν οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο, σύμφωνα με το BBC. Κι όταν ο αστυνομικός τον ρώτησε αν είχε καταναλώσει αλκοόλ, επιχείρησε να το σκάσει.

Τελικά, δεν έφτασε μακριά. Συνελήφθη σε απόσταση λίγων μέτρων από το αυτοκίνητο. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, αντίσταση κατά της αρχής και υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πριν οδηγηθεί στη φυλακή.

Όσο για τον σκύλο του, δόθηκε σε γνωστό του οδηγού για να το φροντίσει όσο ο ιδιοκτήτης του εκτίει την ποινή του στη φυλακή.

«Ο σκύλος δεν αντιμετωπίζει καμία κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος με μια απλή προειδοποίηση», αστειεύτηκε η αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024