
Σκληρή επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τις υποκλοπές – «Οι υπαίτιοι θα λογοδοτήσουν»
«Μετά την ομολογία Μητσοτάκη μόνο με προοδευτική κυβέρνηση οι υπαίτιοι του παρακράτους θα λογοδοτήσουν» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Σκληρή επίθεση από τον Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση των υποκλοπών.
«Από τη χθεσινή συζήτηση, προέκυψε μία σπάνια είδηση. Για πρώτη φορά δημόσια, ο κύριος Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι υπάρχει σκάνδαλο υποκλοπών και ότι δεν υπήρξε κανένας εθνικός λόγος για τις παρακολουθήσεις» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «αν όμως δεν υπήρξε κανένας εθνικός λόγος για τις παρακολουθήσεις, πώς ο ίδιος επικαλέστηκε εθνικό απόρρητο, προκειμένου να συγκαλύψει την αλήθεια στην εξεταστική επιτροπή και γιατί η κυρία Βλάχου που χωρίς κανέναν εθνικό λόγο παρανόμως υπέγραφε – η εισαγγελέας της ΕΥΠ – τις παράνομες αυτές παρακολουθήσεις;».
«Γιατί παραμένει ακόμα στη θέση της και γιατί 9 μήνες μετά η Δικαιοσύνη δεν έχει αποδώσει καμία ευθύνη, καμία κατηγορία σε κανέναν; Η αναφορά του κύριου Ανδρουλάκη για την ανάγκη οι υπαίτιοι αυτού του παρακράτους να λογοδοτήσουν είναι εύλογη. Μόνο που είναι εξίσου εύλογο ότι με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν πρόκειται ποτέ αυτό να γίνει πράξη» συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
«Μόνο με προοδευτική κυβέρνηση μπορεί να γίνει αυτό πράξη. Στις 22 του Μάη ας αναλάβουμε λοιπόν όλοι μας τις ευθύνες που μας αναλογούν» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
- «Ακόμη με σταματούν στο δρόμο στην Ελλάδα» – Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ για τον Ιησού
- Ο πόλεμος, η «προπόνηση» σε 9.500, το ρεκόρ «Guinness» και το Μεξικό που… γιορτάζει ενώ πετούν πύραυλοι
- Οικογενειακή έξοδος στην Κηφισιά για Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλο για τα γενέθλια της κόρης τους
- ΕΕ: Οι «πόρτες» της πολεμικής τεχνολογίας που ανοίγει – Τι είναι το πρόγραμμα AGILE που βρίσκεται στα σκαριά
- Χαϊδάρι: Συμμορία έκλεβε διερχόμενους οδηγούς παριστάνοντας ότι έχουν βλάβη στο δικό τους αυτοκίνητο
- Ατρόμητος-Κηφισιά 0-0: Η ισοπαλία δεν τους χαλάει



