Survivor spoiler: Μία αποχώρηση και ένα ταξίδι στο Μαϊάμι
Δείτε τι λένε τα spoiler
Έπειτα από την ήττα της Μπλε ομάδας στη δεύτερη ασυλία του Survivor All Star και την τριπλή υποψηφιότητα με την Ρία Κολοβού, το Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, γίνονται διάφορες συζητήσεις στην καλύβα των δυο ομάδων σχετικά με τη στάση του Νίκου στο συμβούλιο, με τον Σπύρο Μαρτίκα να υποστηρίζει πως όλα γίνονται με στόχο να αποχωρήσει ο ίδιος.
Παράλληλα, έφτασε η στιγμή για τον αγώνα επάθλου της εβδομάδας. Οι δυο ομάδες αφήνουν πίσω ό,τι τους απασχολεί και ρίχνονται στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν ένα μεγάλο έπαθλο, ένα ταξίδι με προορισμό το Μαϊάμι και για πρώτη φορά στο Survivor δίνεται η ευκαιρία να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία, που ονομάζεται Formula 1.
Ποια ομάδα θα τα καταφέρει; Πώς θα αντιδράσει η ηττημένη ομάδα;
Τη χαρά του ταξιδιού διαδέχεται η αγωνία της αποχώρησης. Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor All Star αλλάζοντας για μία ακόμα φορά τις ισορροπίες;
Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και τα οποία σας μεταφέρουμε κάθε φορά με επιφύλαξη, ο αποψινός αγώνας ασυλίας ανήκει για άλλη μία φορά στους Κόκκινους. Ο ομάδα του Σάκη Κατσούλη φαίνεται πως έχει ξαναβρεί τις δυνάμεις της, οδηγεί τους Μπλε στην ήττα και ετοιμάζει τα πράγματά της για… Μαϊάμι.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από το Survivor All Star αποχωρεί η Ρία Κολοβού.
- Μήπως οι μύστες στα Ελευσίνια Μυστήρια τρίπαραν με LSD;
- Ο νέος CEO της Euroleague θα δει από κοντά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Παπασταύρου: Δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα επάρκειας στην ενέργεια
- Χαρίτσης: Να δεσμευτεί ο Μητσοτάκης ότι η Σούδα δεν θα χρησιμοποιηθεί για στρατιωτικές επιθέσεις στο Ιράν
- Στην Κοζάνη η Ιθάκη – Παρέμβαση Τσίπρα για Μέση Ανατολή, Κύπρο και ενέργεια
- Επίσημη επίσκεψη του Δημάρχου Καλαμάτας στον Καναδά



