Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Αποχώρησε και «έδωσε» στεγνά τον νικητή - «Όταν λέω κάτι, το νιώθω»

Survivor All Star: Αποχώρησε και «έδωσε» στεγνά τον νικητή – «Όταν λέω κάτι, το νιώθω»

Ποιος αποχαιρετά τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Ελλάδα;

Με μία ακόμα αποχώρηση ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης (4/5).

Στον στίβο μάχης η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που επικράτησε και κέρδισε το έπαθλο της επικοινωνίας. Έτσι, οι παίκτες της είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μηνύματα από τα μέλη της οικογένειάς τους.

Αμέσως μετά Διάσημοι και Μαχητές βρέθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού για την αποχώρηση. Υποψήφιοι ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νικόλας Αγόρου, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κόρομι.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχωρεί από το Survivor All Star είναι ο Νικόλας Αγόρου.

«Το ήξερα! Το ήξερα! Το ένιωθα ρε παιδιά και ήμουν χαρούμενος από χθες. Όταν λέω κάτι, το νιώθω» είπε μεταξύ άλλων ο Νικόλας Αγόρου πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και δήλωσε ότι θα ήθελε νικητή του Survivor All Star τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Διασμένοι οι παίκτες για την αποχώρηση Χανταμπάκη

Νωρίτερα, τους παίκτες και των δύο ομάδων είχε απασχολήσει η οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη.

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αποφάσισε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο πριν από την ετυμηγορία του κοινού, ο Σάκης Κατσούλης εξήγησε ότι ήταν από την αρχή έτσι και δεν άλλαξε ξαφνικά συμπεριφορά επειδή ψηφίστηκε, ενώ η Μελίνα Μεταξά έκανε λόγο για «λιποταξία» και «φόβο».

Αν και υπήρχαν παίκτες που δικαιολόγησαν την απόφαση του Χανταμπάκη, όπως η Σταυρούλα και ο Μπόγδανος, υπήρχαν και άλλοι που πίστεψαν πως η συμπεριφορά του άλλαξε αμέσως μόλις ψηφίστηκε παρά το γεγονός ότι είχε πει πως το είχε αποδεχτεί.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που ήταν μαζί του στο ριάλιτι επιβίωσης και το 2017, εξέφρασε τη δυσπιστία του για τα κίνητρα που είχε ο Χανταμπάκης πίσω από την απόφαση του να αποχωρήσει.

«Πολύ περίεργη η αποχώρηση του Στέλιου. Κακά τα ψέματα. Δεν πιστεύω ότι 15 λεπτά πριν ανοίξουν οι γραμμές σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Αν ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς, θα το είχε κάνει μια βδομάδα πριν ή μια βδομάδα μετά. Ζορίστηκε που ήταν προτεινόμενος ή ψυχανεμίστηκε ότι θα ανοίξει ένα θέμα που δεν τον συμφέρει; Και δεν ήθελε να βγει προς τα έξω και το πρόλαβε στο Συμβούλιο; Δεν ξέρω. Έχεις κάνει τέσσερις μήνες εδώ, έχεις βγει προτεινόμενος και ψυχανεμίζεσαι ότι θα ανοιχτεί ένα θέμα που δεν σε συμφέρει; Και φεύγεις 5 λεπτά πριν ανοίξουν οι γραμμές; Δεν κολλάει κάπου όλο το story», είπε.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024