Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Παπουτσάκη: Απάντησε καταλλήλως στα κακόβουλα σχόλια για τα κιλά της στο Instagram

Κατερίνα Παπουτσάκη: Απάντησε καταλλήλως στα κακόβουλα σχόλια για τα κιλά της στο Instagram

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια ξέρει να στέλνει τα αρνητικά σχόλια πίσω σε αυτόν που τα εξαπόλυσε.

Η ανάγκη των ανθρώπων να σχολιάζουν την εικόνα των άλλων με κέντρο τη φιγούρα είναι κάτι που δυστυχώς συμβαίνει και ενίοτε ξεπερνάει τα όρια της ευγένειας και της καλής πρόθεσης. Πραγματικά, δεν έχει καμία σημασία αυτή η καταγραφή των διαστάσεων του άλλου, εκτός εάν μιλάμε για τον θεσμό των καλλιστείων, έναν θεσμό παρωχημένο, σεξιστικό και ντεμοντέ.

Ας δούμε τι έγινε με τα κιλά της Κατερίνας Παπουτσάκη, που τόσο πολύ νοιάζουν τους άλλους, καθώς φαίνεται.

Στο Αγκίστρι, λοιπόν, βρέθηκε για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά της, δίπλα σε καλούς φίλους, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να φορέσει το μαγιό της κάνοντας βουτιές στην παραλία επιλέγοντας ένα ολόσωμο, λεοπάρ μαγιό και δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Photo: Instagram

Photo: Instagram

Photo: Instagram

Photo: Instagram

Οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν τις νέες της αναρτήσεις, με την ηθοποιό να λαμβάνει και μερικά αιχμηρά, κακόβουλα και πικρά σχόλια για τα κιλά που φαίνεται να έχασε τους τελευταίους μήνες.

«Πολύ αδύνατη κορίτσι μου πάρε λίγα κιλά», ήταν ένα σχόλιο με την Κατερίνα Παπουτσάκη να απαντά: «Γλυκιά» προσθέτοντας ένα emoji.

«Τι κρίμα. Αδυνάτησες έτσι επειδή χώρισες;» ανέφερε ένα ακόμη σχόλιο βγάζοντας και συμπεράσματα και βάζοντας την ηθοποιό σε παθητική θέση.

Φυσικά οι followers στην πλειοψηφία υποστήριξαν την Κατερίνα Παπουτσάκη για τη νέα της εμφάνιση: «Έχει μια γυναίκα παραπάνω κιλάκια σχολιάζουμε να νιώσει άσχημη, έχει παρακάτω κιλάκια, ξανά σχολιάζουμε να νιώσει και αυτή άσχημη. Γιατί οι άνθρωποι εκτός από ηλίθιοι είναι και επικριτικοί χωρίς λόγο και χωρίς να τους αφορά. Λυπηρό.. By the way… κούκλα», έγραψε μία από τους followers της.

Η γνωστή ηθοποιός σε παλιότερη τηλεοπτική συνέντευξή της στο DOT είχε παραδεχτεί πως παραμελεί το πρόγραμμα γυμναστικής της, αφού έχασε τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης μέσα σε τρία χρόνια.

Δείτε το βίντεο

«Δεν κάνω τίποτα για να προσέχω τον εαυτό μου, πρέπει να ξεκινήσω pilates. Ντρέπομαι, ντρέπομαι, ντρέπομαι, δεν γυμνάζομαι σταθερά. Στην τελευταία εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά και πήρε πάρα πολύ χρόνο να τα χάσω, κανά τρίχρονο, δεν ξέρω πώς τα έχασα» είχε πει η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO! μίλησε για τα νέα δεδομένα στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

«Είναι μια επίπονη διαδικασία. Από τη μία, έχει ενδιαφέρον το νέο ξεκίνημα και, από την άλλη είναι στενάχωρο το γεγονός ότι πάμε από την αρχή. Είναι διττό. Από την άλλη, εγώ θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Νιώθω ότι γίνεται μια νέα αρχή στη ζωή μου. Είναι ευχάριστο να έχουμε δεύτερες ευκαιρίες. Να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας, να τις στηρίζουμε».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024