Χάιντι Κλουμ: Τσούγκρισε αυγά και φωτογραφήθηκε με τη ελληνική σημαία
Ελληνικό «άρωμα» είχε η Κυριακή του Πάσχα για το μοντέλο.
Τα πασχαλινά έθιμα της χώρας μας τήρησε η Χάιντι Κλουμ. Αν και Γερμανίδα, το πασίγνωστο μοντέλο γιόρτασε την Κυριακή του Πάσχα αλά ελληνικά.
Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η 49χρονη σταρ ανάρτησε βίντεο με την ίδια να δίνει το «παρών» σε γλέντι και να τσουγκρίζει κόκκινα αυγά. Μάλιστα, κέρδισε και ενθουσιάστηκε.
Επίσης, σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, απαθανατίζεται η ίδια να ποζάρει χαμογελαστή, κάτω από την ελληνική σημαία.
«GR», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της και δίπλα έβαλε μία κόκκινη καρδιά.
Δείτε την παρακάτω
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)
Η Χάιντι Κλουμ λατρεύει την Ελλάδα και φροντίζει σε κάθε ευκαιρία την επισκέπτεται. Η Αθήνα, ο Πειραιάς και η Μύκονος είναι μόνο κάποια από τα μέρη που έχει βρεθεί και μάλιστα, έχει φωτογραφηθεί.
Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία της από το νησί των ανέμων. Με τον ήλιο να αρχίζει να φαίνεται στον ουρανό της Μυκόνου, το μοντέλο ποζάρει τόπλες στο μπαλκόνι και φορά μόνο τα απολύτως απαραίτητα.
«Η ανατολή του ηλίου στη Μύκονο είναι τόσο όμορφη», έχει γράψει στη λεζάντα της όμορφης φωτογραφίας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)
- Ολυμπιακός: Έχουν απομείνει λιγότερα από 800 εισιτήρια – Πάει για sold out και το ματς με τον ΟΦΗ
- Γιατί ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο ο Πάντερ στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα
- Θεσσαλονίκη: Τον ξυλοκόπησε στη μέση του δρόμου για να αποσύρει μήνυση εις βάρος του – Ο δράστης συνελήφθη
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής – Με τον Ανδρέα Αγγελιδάκη θα δώσει το παρών η Ελλάδα
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια


