Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Rihanna: Η φωτογραφία που πρόδωσε το φύλο του δεύτερου μωρού της

Rihanna: Η φωτογραφία που πρόδωσε το φύλο του δεύτερου μωρού της

Περιμένει όντως κοριτσάκι ή μήπως μας τρολάρει;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Rihanna, καθώς ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της, A$AP Rocky, μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει καμία δήλωση για το μωρό που περιμένουν ούτε και έχουν αναφερθεί στο φύλο του.

Ωστόσο, μία πρόσφατη έξοδός τους για ψώνια σε μαγαζί με βρεφικά είδη, αποκάλυψε αν περιμένουν αγοράκι ή κοριτσάκι.

Ή μήπως όχι;

Το ζευγάρι βρέθηκε την Τετάρτη (12/4) για ψώνια στο Λος Άντζελες και εκεί φανατικοί θαυμαστές τους παρατήρησαν τι ακριβώς κοιτούσε με σκοπό να ψωνίσει.

Οι δυο τους, λοιπόν, επισκέφθηκαν κατάστημα με βρεφικά ρούχα, με τη Rihanna να κοιτάζει παστέλ ροζ πλεκτό φορμάκι, με αποτέλεσμα όσοι ήταν παρόντες να είναι βέβαιοι ότι η 35χρονη περιμένει κοριτσάκι.

Φυσικά, το Twitter πήρε «φωτιά» με τους θαυμαστές της τραγουδίστρια να κάνουν αναρτήσεις για το… κοριτσάκι της. Βέβαια, υπήρξαν και αυτοί που θυμήθηκαν ότι και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη της η Rihanna κοιτούσε στα μαγαζιά ροζ ρούχα, αλλά τελικά περίμενε αγοράκι.

«Έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα την προηγούμενη φορά και είχε αγόρι», «Μας τρολάρει κανονικά», «Δεν πέφτουμε ξανά», ήταν μόνο κάποια από τα σχόλια των φανς.

Η αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης

Στο Super Bowl του Φεβρουαρίου, η 35χρονη Rihanna εμφανίστηκε on stage φορώντας κόκκινη ολόσωμη φόρμα το φερμουάρ της οποίας άφησε ανοιχτό, ώστε να φανεί το κορμάκι που φορούσε από μέσα και κατ’ επέκταση η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Με αυτόν τον τρόπο, αν και μας είχε εν μέρει προετοιμάσει, αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η ίδια είχε πει πως θα έφερνε στη σκηνή έναν καλεσμένο πριν από το σόου. «Σκέφτομαι να φέρων κάποιον, δεν είμαι σίγουρη», σημείωνε σε συνέντευξή της στον Nate Burleson. Καλεσμένος δεν υπήρχε στην εμφάνισή της, οπότε λογικά ήταν υπονοούμενο για την εγκυμοσύνη της που αποκαλύφθηκε με τον πιο επικό τρόπο.

Ο σύντροφος της βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό και επευφημούσε την αγαπημένη του. Οι κάμερες δεν συνέλαβαν τον γιο τους που γεννήθηκε τον Μάιο του 2022.

Η είδηση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της ήρθε μετά από πηγή που είχε αναφέρει ότι θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

«Θέλουν σίγουρα μια μεγάλη οικογένεια. Η Ριάνα λάτρεψε την περίοδο της εγκυμοσύνης και αγκάλιασε πλήρως το σώμα της. Δεν θα ήταν έκπληξη αν έκανε και δεύτερο μωράκι», δήλωνε χαρακτηριστικά λίγο καιρό πριν η πηγή στο Us Weekly.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024