Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα ταρακουνήσει τον πλανήτη - Η αναφορά στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα ταρακουνήσει τον πλανήτη – Η αναφορά στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ετοιμάζεται να μιλήσει για όλα μέσα από το απομνημονεύματά της. Οι αναφορές στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και τη διαμάχη με την οικογένειά της.

Μέσα σε λίγο καιρό αναμένεται να κυκλοφορήσει το βιβλίο με τα απομνημονεύματα της τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες κάνουν λόγο για σίγουρο «best-seller».

«Το βιβλίο της Μπρίτνεϊ είναι μια ιστορία θριάμβρου. Θα καλύψει τις πιο ευάλωτες στιγμές της. Τα παιδικά της χρόνια -ένα μικρό κορίτσι με μεγάλα όνειρα-, τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Τη στιγμή που ξύρισε το κεφάλι της και τη μάχη με την οικογένειά της για την υποχρεωτική της κηδεμονία», αποκάλυψε πηγή στην Page Six.

Το βιβλίο, όπως σημειώνει, θα εμπνεύσει πολλούς. «Είναι μια ιστορία επιβίωσης, που δείχνει πώς βρήκε τον δρόμο της για να βγει από τη ζωή αυτή και να βρει την ευτυχία με τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνεργάστηκε με τον συγγραφέα Σαμ Λάνσκι, έναν καταξιωμένο συγγραφέα και δημοσιογράφο, ο οποίος έχει επιμεληθεί τις βιογραφίες για Μαντόνα, Νίκι Μινάζ και Αντέλ.

Και ο εκδοτικός οίκος, Simon & Schuster λέγεται πως είναι «ενθουσιασμένος» για τη συνεργασία του με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς. «Το βιβλίο της Μπρίτνεϊ είναι βασανιστικά ειλικρινές και γραμμένο από καρδιάς. Είναι πραγματικά μια ιστορία γυναικείας ενδυνάμωσης. Δείχνει τον τρόπο με τον οποίο πήρε τον έλεγχο της ζωής της».

Τα απομνημονεύματά της, σύμφωνα με άλλη πηγή, σίγουρα θα προκαλέσουν αναστάτωση. «Είναι ένα εμπνευσμένο ανάγνωσμα, όχι μόνο επειδή δείχνει τη δύναμη του πνεύματος της, αλλά επειδή αφηγείται την ιστορία της με στυλ, εξυπνάδα, ειλικρίνεια και χωρίς καμία αυτολύπηση. Σε κερδίζει ολοκληρωτικά σε αυτές τις σελίδες. Αυτό το βιβλίο θα ταρακουνήσει τον κόσμο. Νομίζω ότι θα γίνει γρήγορα μπεστ σέλερ», σημειώνει.

Συμφωνία ορόσημο για Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Αναφορά στο βιβλίο της που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο έκανε και η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ. «Δεν έχω μια οικογένεια που με εκτιμά ή με σέβεται… Καθόλου! Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι για μένα και όσο και αν τους αγάπησα, είναι κάτι που μάλλον δεν θα μπορέσω ποτέ να ξεπεράσω. Τώρα που γράφω, θέλω απλά να μιλήσω από την καρδιά μου γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο για μένα. Βλέπω πόσοι άνθρωποι λένε ξεπέρασέ το… Έχω γράψει 3 διαφορετικές εκδόσεις του βιβλίου μου και έκανα πολλή θεραπεία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πέτυχε μια συμφωνία – ορόσημο για τα απομνημονεύματά της, εξασφαλίζοντας ένα ποσό 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συμφωνίες μετά τις εκδοτικές συμφωνίες του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024