Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η καυτή Ελληνίδα που έχει τρελάνει ολόκληρο τον πλανήτη

Αυτή είναι η καυτή Ελληνίδα που έχει τρελάνει ολόκληρο τον πλανήτη

Δείτε και μόνοι σας...

Υπάρχει χαοτική διαφορά ανάμεσα στα ελληνικά Instagram και σε αυτά του εξωτερικού. Βέβαια, σε κάθε κανόνα υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Και είναι λαμπρές σε περιπτώσεις όπως αυτή του instagram της Δάφνης Καλύβα. Εδώ δε μιλάμε για τοπικό πρωτάθλημα, μιλάμε για παγκόσμια κλάση!

Το μοντέλο με πρασινογάλαζα μάτια που θυμίζουν… νερά της Καραϊβικής γυρνάει ανά την υφήλιο και φωτογραφίζεται σε κάθε πιθανό κι απίθανο μέρος με πραγματική επιτυχία.

Η Δάφνη Καλύβα

Πρόκειται για μια γνήσια εκπρόσωπο του ελληνικού μόντελινγκ. Το γνωστό μοντέλο διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες και καταγάλανα μάτια. Είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα, ενώ το προφίλ της στο Instagram διαθέτει την απαραίτητη αισθησιακή νότα για αυτό και έχει μεγάλη επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, η Δάφνη Καλύβα διαθέτει όλο το πακέτο, όμορφο πρόσωπο, γαλανά μάτια και εντυπωσιακές αναλογίες. Είναι Επαγγελματίας μοντέλο, κάνει καριέρα στο εξωτερικό και αποτελεί Μούσα για κάθε φωτογράφο αλλά και brand που θέλει να διαφημίσει το προϊόν του.

Η ίδια έχει δώσει στο προφίλ της στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο αέρα μοντέλου εξωτερικού. Με αισθητική που απουσιάζει από τα ελληνικά προφίλ, η Δάφνη μετράει πάνω από 27 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και ναι ο αριθμός είναι ελάχιστος για την ποιότητα που βγάζει στο Instagram.

Λάτρης των ταξιδιών, αισθάνεται ευλογημένη για το επάγγελμά της καθώς της δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον πλανήτη και να φωτογραφηθεί στα πιο όμορφα μέρη.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024