Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Kathryn Gallagher: Ποιος σκότωσε τη σχεδιάστρια μόδας;

Kathryn Gallagher: Ποιος σκότωσε τη σχεδιάστρια μόδας;

Το κοκτέιλ ουσιών που σκότωσε την Kathryn Gallagher και η σύνδεση με άλλους 25 θανάτους.

Ήταν πριν από οκτώ μήνες που η Kathryn Marie Gallagher βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της. Οι αρχές είχαν εντοπίσει το πτώμα της σχεδιάστριας μόδας στο Μανχάταν τον Ιούλιο.

Η Kathryn Gallagher, όπως επιβεβαίωσε το γραφείο του επικεφαλής ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης, ήταν θύμα ανθρωποκτονίας. Ως αιτία θανάτου ορίζεται η οξεία δηλητηρίαση από ένα θανατηφόρο κοκτέιλ ουσιών.

Ήταν στις 24 Ιουλίου που το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης ανταποκρίθηκε σε κλήση για μια γυναίκα που δεν είχε τις αισθήσεις της μέσα στο διαμέρισμά της στην Eldridge Street.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την Kathryn Gallagher στο κρεβάτι και κηρύχθηκε επί τόπου νεκρή. Ήταν πριν από λίγες ώρες που ανακοινώθηκε επίσημα πως η νεκρή γυναίκα ήταν η 35χρονη Kathryn Gallagher.

H Kathryn Gallgher δεν έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει αν είχε αφαιρεθεί κάτι από το διαμέρισμά της. Οι αρχές υποψιάζονται πως η 35χρονη ήταν θύμα μιας σειράς ληστειών που σχετίζονται με ναρκωτικά, με ακόμα πέντε νεκρούς.

Ήταν λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της που κάποιος γείτονας είδε το κλειδί να βρίσκεται στην εξώπορτα και μπήκε να ελέγξει ότι είναι καλά.

Αφού μπήκαν στο διαμέρισμα τη βρήκαν μπρούμυτα στο κρεβάτι της. Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει κανέναν ύποπτο για τον θάνατό της.

Ο θάνατός της προβληματίζει τις αρχές που τον ερευνούν, όπως και 25 ακόμα που συνέβησαν μεταξύ 18 Μαρτίου και 8 Δεκεμβρίου του 2022.

Η τελευταία κολεξιόν της Kathryn Gallagher

Η οικογένεια της Kathryn Gallagher έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο GoFundMe ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να ολοκληρωθεί η τελευταία κολεξιόν της.

«Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για να διασφαλιστεί πως θα ολοκληρωθεί η τελευταία δουλειά της Katie. Θα το δούμε σαν μια γιορτή για τη ζωή και το έργο της στην αγαπημένη της Νέα Υόρκη».

Η 35χρονη σχεδιάστρια μόδας είχε ολοκληρώσει 26 κολεξιόν με το όνομά της, συμμετέχοντας στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη και στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Η Kathryn εργαζόταν πυρετωδώς για την 27η κολεξιόν της πριν από τον απροσδόκητό χαμό της. Λίγες μόνο εβδομάδες νωρίτερα, η σχεδιάστρια μόδας που συνεργαζόταν με τη Lady Gaga και την ηθοποιό Laverne Cox, ανέβαζε φωτογαφίες από τη δουλειά της που αντανακλούσε την γκόθικ αισθητική της.

Ήταν έναν μήνα πριν από τα 36α γενέθλιά της που βρέθηκε να κείτεται νεκρή στο διαμέρισμά της. Δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια τραυματισμού, ωστόσο οι αρχές κάνουν λόγο για ανθρωποκτονία. Η έρευνα για τον θάνατό της παραμένει σε εξέλιξη από τις αρχές.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024