
Απίστευτες καταστάσεις: Ο Μουκόκο είναι 52 μήνες μεγαλύτερος!
Τι δείχνει το πιστοποιητικό γέννησης του Μουκόκο που δημοσίευσε το «Bunte»
Πόσο χρονών είναι ο Γιουσούφα Μουκόκο; Το γερμανικό περιοδικό «Bunte» δημοσίευσε στο τελευταίο του τεύχος το πιστοποιητικό γέννησης του ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ σύμφωνα με το οποίο είναι 52 μήνες μεγαλύτερος από την ηλικία που έχει δηλώσει, ενώ έχει διαφορετικούς βιολογικούς γονείς.
Το έγγραφο η αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει διακριβωθεί φέρεται να εκδόθηκε στην πρωτεύουσα του Καμερούν Γιαουντέ με αριθμό πρωτοκόλλου 4621/2000 και αναφέρει πως ο «Γιουσούφα Μοχαμαντού» έχει γεννηθεί στις 19 Ιουλίου 2000.
Ο ίδιος βέβαια δηλώνει πως είναι 18 ετών. Το επίθετό του είναι επίσης διαφορετικό καθώς οι βιολογικοί του γονείς φέρεται να είναι ο Ουσμάν Μοχαμαντού και η Γιουσούφα Χαρίρα.
Ο ποδοσφαιριστής είχε προσπαθήσει να εμποδίσει τη δημοσίευση του εγγράφου και προσωρινά το είχε πετύχει με απόφαση δικαστηρίου, πέρυσι τον Νοέμβριο. Τον περασμένο μήνα ωστόσο, το περιφερειακό δικαστήριο της Φρανκφούρτης στο οποίο προσέφυγε το Bunte ήρε την απαγόρευση επικαλούμενο δημόσιο συμφέρον.
Δημοσίευμα του «Spiegel» ανέφερε πριν από μερικούς μήνες πως ο Γιόζεφ Μουκόκο ανακάλυψε και υιοθέτησε τον Γιουσούφα με την ιδιότητα του ως ανιχνευτής ταλέντων.
Ο Γιόζεφ Μουκόκο που ζει τα τελευταία 40 χρόνια στη Γερμανία, έφερε τον Γιουσούφα στο Αμβούργο το 2014 και ορκίστηκε στο δικαστήριο πως πρόκειται για βιολογικό του παιδί. Ως ημερομηνία γέννησής του είχε δηλωθεί η 20η Νοεμβρίου 2004.
Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή δήλωσε στην «Bild» πως όλα τα επίσημα έγγραφα που έχουν στη διάθεσή τους από τις αρχές του Καμερούν και της Γερμανίας επιβεβαιώνουν πως γεννήθηκε το 2004.
- Τραγωδία στη Χαλκιδική: Εντοπίστηκε νεκρός 26χρονος που ήταν αγνοούμενος
- Supergirl: Eπικό, διαστρικό ταξίδι εκδίκησης και δικαιοσύνης – Δείτε το νέo trailer
- Stoiximan GBL: Αναβλήθηκε το Περιστέρι – Άρης
- Πλήθη συρρέουν για την ιστορική εκτόξευση του Artemis II – O άνθρωπος θα ταξιδέψει πιο μακριά από ποτέ
- Στροφή 180 μοιρών από Ουάσιγκτον – Γιατί επιτρέπει ρωσικό πετρέλαιο για τους Κουβανούς
- 1ο Πασχαλινό Bazaar: Μια γιορτή χαράς και κοινωνικής αλληλεγγύης από τα Ειδικά Σχολεία του Πειραιά







