Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου - Κωνσταντίνος Δανιάς: Παντρεύονται και αυτή είναι η αγγελία του γάμου τους

Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς: Παντρεύονται και αυτή είναι η αγγελία του γάμου τους

Η παρουσιάστρια είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι

Τα σκαλιά του… δημαρχείου ετοιμάζονται να ανέβουν Ιωάννα Μαλέσκου και Κωνσταντίνος Δανιάς. Η παρουσιάστρια και ο εκπαιδευτής σκύλων σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και ανυπομονούν.

Η 34χρονη είναι έγκυος και θα φέρει στον κόσμο κοριτσάκι, όπως αποκάλυψε πριν δύο εβδομάδες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το ζευγάρι λοιπόν, θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο, επισημοποιώντας τη σχέση του. Την ευχάριστη είδηση να γίνεται γνωστή μέσω του διαδικτυακού προφίλ Soula Glamorous, που δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου τους, όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης».

«Ο Δανιάς Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, το γένος Ταπανλή, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Δάφνης Υμηττού Αττικής και η Μαλέσκου Ιωάννα του Δημητρίου και της Παρασκευής, το γένος Κοριτσίδη που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί στον Δήμο Σπάτων Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε Δήμο της Αττικής» γράφει χαρακτηριστικά η αναγγελία.

Δείτε την παρακάτω

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πότε γεννάει και αναφέρθηκε στο φύλο του μωρού που περιμένει.

«Το μωρό είναι πολύ συνεργάσιμο, όπως συνηθίζω να λέω τους τελευταίους μήνες», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Και πρόσθεσε για την ημερομηνία του τοκετού: «Εγώ πάντως συνεχίζω να γυμνάζομαι, κάνοντας αποκλειστικά και μόνο pilates, και φτάνω μέχρι το σημείο που μπορώ, ανάλογα με τις δυνάμεις μου. Σε γενικές γραμμές έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Απρίλιο θα γεννήσω».

«Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό με τον Κωνσταντίνο. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και τώρα περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό του», εξομολογήθηκε επίσης.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024