Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Στανίση: Η πραγματική ηλικία της και ο λόγος που λέει «όχι» στις πλαστικές

Κατερίνα Στανίση: Η πραγματική ηλικία της και ο λόγος που λέει «όχι» στις πλαστικές

Η τραγουδίστρια ανέβαλλε την αποψινή της εμφάνιση. Δείτε την ανάρτησή της

Η Κατερίνα Στανίση είναι μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές τραγουδίστριες. Μετράει πολλά χρόνια καριέρας και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Ρίτα Σακελλαρίου, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Πασχάλης Τερζής, ο Στέλιος Καζαντζίδης.

Από το ξεκίνημα της στο τραγούδι μέχρι σήμερα έχει γράψει στο κοντέρ της χιλιόμετρα επιτυχιών και δόξας, που έφτασαν τα όρια της απόλυτης λατρείας από τους θαυμαστές της, οι οποίοι την ακολουθούσαν πιστά σε κάθε της εμφάνιση στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη ακόμα και στο εξωτερικό.

Η ίδια με μία ανακοίνωσή της στα social media ανέφερε ότι αναβάλλεται η αποψινή της εμφάνιση, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε μετά από τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

«Φίλοι μου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι εξαιτίας του τραγικού γεγονός που συγκλόνισε το πανελλήνιο σήμερα Σάββατο 4/3/2023 δεν θα εμφανιστώ. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Το επόμενο Π.Σ πάλι κοντά σας. Υγεία σε όλους», έγραψε.

Η ανάρτησή της

Η καταγωγή και η Γερμανία

Η Κατερίνα Στανίση γεννήθηκε στη Νάουσα στις 9 Φεβρουαρίου του 1957. Είναι δηλαδή 66 χρονών.

Στην ηλικία των 7 ετών η οικογένειά της μετανάστευσε στην Γερμανία και η ίδια λόγω της φτώχειας αναγκάστηκε να εργαστεί ως εργάτρια σε εργοστάσιο συσκευασίας φρούτων και λαντζιέρα σε γερμανική Λέσχη Αξιωματικών και εστιατόρια.

Από πολύ νωρίς είχε δείξει το ταλέντο της στο τραγούδι και στα 16 της επέστρεψε στην Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό της.

Αρχικά εμφανιζόταν σε νυχτερινά κέντρα της επαρχίας. Ευρύτερα γνωστή έγινε το 1982, όταν ερμήνευσε το «Μυστικέ μου έρωτα» του Τάκη Μουσαφίρη.

«Δεν μπορώ τις επεμβάσεις καθόλου»

Η Κατερίνα Στανίση είναι μια γοητευτική γυναίκα, που προσέχει την εικόνα της και πάντα είναι κομψή και περιποιημένη.

Πολλοί αναρωτιούνται αν έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση ή αν έχει πειράξει το πρόσωπό της ωστόσο, η ίδια είναι κατηγορηματική και λέει «όχι» στο νυστέρι.

«Εγώ δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι! Δε λέω όμως ότι είμαι και μέσα στη ρυτίδα. Δεν μπορώ τις επεμβάσεις καθόλου, αυτό το ψεύτικο που να μην κουνιέται. Εγώ δεν παίρνω ούτε ασπιρίνη. Φαντάζεσαι να κάνω έτσι και να μην κουνιέται; Θα με πιάσει τρέλα! Όλοι έχουν το ίδιο πρόσωπο. Πού είναι τα χαρακτηριστικά; Δεν πειράζει. Και μια ρυτίδα είναι γοητεία», έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της η ίδια.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024