Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιούλη Ζήκου: «Με έριξε στο κεβάτι και μου όρμησε» - Έριξε κλωτσιά στον γνωστό πρωταγωνιστή

Γιούλη Ζήκου: «Με έριξε στο κεβάτι και μου όρμησε» – Έριξε κλωτσιά στον γνωστό πρωταγωνιστή

Στο παρελθόν η Γιούλη Ζήκου είχε υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και απόπειρα βιασμού από θεατράνθρωπο, αλλά και από γνωστό πρωταγωνιστή.

Η αγαπημένη ηθοποιός Γιούλη Ζήκου μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που είχε υποστεί στο παρελθόν στον χώρο της υποκριτικής.

Μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν, η αγαπημένη ηθοποιός Γιούλη Ζήκου αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά κακοποίησης που είχε δεχτεί.

Αποκάλυψε πώς στο παρελθόν είχε υποστεί σεξουαλική παρενόχληση και απόπειρα βιασμού από θεατράνθρωπο, αλλά και από γνωστό πρωταγωνιστή, τον οποίο μάλιστα και χτύπησε προκειμένου να τον αποφύγει λίγο πριν την βιάσει.

-Ήρθατε ποτέ αντιμέτωπη με τέτοιες συμπεριφορές;

Είχα ένα πολύ μεγάλο στήριγμα, τον πατέρα μου. Όταν λοιπόν ερχόταν η στιγμή να με προσβάλλει κάποιος σκηνοθέτης ή συνάδελφός μου είχα την πολυτέλεια να σηκωθώ να φύγω. Δεν είναι όμως έτσι για όλα τα κορίτσια. Γιατί όταν μια συνάδελφός μου πρέπει να πληρώσει ενοίκιο για να ζήσει, θα σκύψει το κεφάλι της.

Είχα και κακοποιητικές συμπεριφορέε και ψυχολογικό βιασμό και απόπειρες βιασμού. Έπαιρνα δύναμη όμως απ’ τον πατέρα μου και επειδή σαν παιδί δεν σήκωνα μύγα στο σπαθί μου αντιδρούσα πολύ άσχημα. Κάποιον τον έδειρα κιόλας.

«Κυνηγούσε τον θεατράνθρωπο έξω από το σπίτι»

-Θυμάστε αυτό το περιστατικό;

Είναι πολλά. Ο πατέρας μου έβγαινε έξω από το σπίτι και κυνηγούσε έναν σπουδαίο θεατράνθρωπο, λέγοντάς του να φύγει. Με έπαιρνε από πίσω, μου την έστηνε έξω από το σπίτι.

Μια άλλη άσχημη περίπτωση, ένας πολύ γνωστός πρωταγωνιστής με τον οποίο τότε γυρίζαμε μια ταινία εκτόε Ελλάδας, χτύπησε την πόρτα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενα και όρμησε μέσα και με έριξε πάνω στο κρεβάτι.

Του έριξα μια κλωτσιά στους όρχεις, παρέλυσε από τον πόνο και τον πέταξα με τις κλωτσιές έξω. Την άλλη μέρα άρχισε ο ψυχολογικός μου βιασμός. Φώναξα τότε τον παραγωγό και είπα ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν δέχομαι να εργαστώ και θα φύγω.

Δεν έφυγα, έπειδή είχαμε γυρίσει τη μισή ταινία θα ήταν καταστροφή για την παραγωγή και τότε ο παραγωγός αναγκάστηκε να μαζέψει τους πάντες.

-Πώς αισθανθήκατε όταν τον είδατε να ορμάει κατά πάνω σας;

Φοβήθηκα πάρα πολύ. Λειτούργησε όμως το ένστικτο της επιβίωσης. Έχει να κάνει και με το πόσο καλά αντανακλαστικά έχεις και πώς διαχειρίζεσαι τον φόβο. Όλα αυτά τα κορίτσια που τα κατήγγειλαν έπρεπε να λυτρωθούν. Και μετά από 100 χρόνια έπρεπε να το πουν.

-Σκεφτήκατε να τον καταγγείλετε τώρα;

Τώρα ο θεατράνθρωπος έχει πεθάνει και ο άλλος είναι πια πολύ μεγάλος.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024