Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλισσα Ράνια: Η τρυφερή ανάρτηση για τον γάμο της πριγκίπισσας Ιμάν με τον Δημήτρη Θερμιώτη

Βασίλισσα Ράνια: Η τρυφερή ανάρτηση για τον γάμο της πριγκίπισσας Ιμάν με τον Δημήτρη Θερμιώτη

Το συγκινητικό βίντεο από τη βασίλισσα Ράνια λίγο πριν από τον γάμο της πριγκίπισσας Ιμάν με τον Δημήτρη Θερμιώτη.

Λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της πριγκίπισσας Ιμάν με τον Δημήτρη Θερμιώτη ή πλέον Jameel Alexander Thermiotis, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας μοιράστηκε ένα συγκινητικό βίντεο με φωτογραφίες της από την ημέρα γέννησης της κόρης της.

Με τον γάμο ανάμεσα στην πριγκίπισσα Ιμάν και τον Δημήτρη Θερμιώτη να έχει οριστεί για τις 12 Μαρτίου, η βασίλισσα Ράνια μοιράστηκε το συγκινητικό βίντεο στο Instagram.

Ένα βίντεο στο οποίο έχει μοιραστεί φωτογραφίες από τη γέννηση της Ιμάν μέχρι και τις πρόβες νυφικού που έκανε η κόρη της. Η βασίλισσα Ράνια εκφράζει πόσο περήφανη είναι για την κόρη της στη συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

«Την πρώτη φορά που κράτησα στην αγκαλιά μου το κοριτσάκι μου, ήξερα ότι η ζωή μου δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια» σημειώνει η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας.

«Σε μια εβδομάδα θα γίνει νύφη. Αγαπημένη μου Iman, είμαι τόσο χαρούμενη για σένα και τόσο περήφανη για όλα όσα είσαι», συμπληρώνει.

Εκφράζει μάλιστα ιδιαίτερες ευχαριστίες για τους ανθρώπους πίσω από το τρυφερό βίντεο. «Σας ευχαριστώ για αυτό το υπέροχο δώρο και την εκπληκτική σας ικανότητα να αποτυπώνετε τόσο όμορφα τα συναισθήματα».

Παντρεύονται πριγκίπισσα Ιμάν και Αλέξανδρος Θερμιώτης

Η πριγκίπισσα Ιμάν και ο Jameel Alexander Thermiotis θα ανταλλάξουν όρκους την Κυριακή 12 Μαρτίου όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Η μεγαλύτερη κόρη της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας, Ιμάν, αρραβωνιάστηκε τον Ιούλιο του 2022 τον Jameel Alexander Thermiotis.

Η βασίλισσα Ράνια έγραφε τότε ένα προσωπικό μήνυμα για τον Δημήτρη Θερμιώτη. «Συγχαρητήρια αγαπημένη μου Ιμάν. Το χαμόγελό σου ήταν πάντα ένα δώρο αγάπης που αγαπούσα από την ημέρα που γεννήθηκες. Σας εύχομαι με τον Jameel μια ζωή γεμάτη αγάπη και γέλιο!».

Η ανακοίνωση του παλατιού για τον αρραβώνα

Ανακοίνωση για τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Ιμάν με τον Δημήτρη Θερμιώτη είχε εκδώσει και το παλάτι.

«Η αυλή του χασεμιτικού βασιλείου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον αρραβώνα της Αυτής βασιλικής υψηλότητας, Πριγκίπισσας Ιμάν μπιντ Αμπντάλα Β’ με τον κ. Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης, στις 5 Ιουλίου 2022, παρουσία των Μεγαλειοτήτων τους Βασιλέως Αμπντάλα Β’ και Βασίλισσας Ράνια αλ-Αμπντάλα, όπως επίσης και του διαδόχου Πρίγκιπα Αλ Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα Β’, πρίγκιπα Χάσεμ και πριγκίπισσας Σάλμα, όπως και μελών της οικογένειας του κ. Θερμιώτη.

Η αυλή του χασεμιτικού βασιλείου μεταφέρει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια στην Πριγκίπισσα Ιμάν και τον κ. Θερμιώτη, και τους εύχεται μια ζωή με ευτυχία».

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024