Με το «έτσι θέλω» ο Πινέιρο ακύρωσε το γκολ του Μάριου Βρουσάι, «κλέβοντας» το τρίποντο από τον Ολυμπιακό.
Μετά το τέλος του ματς,ο νεαρός μπακ τα «έχωσε» στον Πορτογάλο διαιτητή, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.
Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:
«Μετά που ακύρωσαν το γκολ ήθελα να κλάψω, δεν υπάρχει χειρότερα ο συναίσθημα. Είχαμε χαμένες ευκαιρίες, όταν έβαλα το γκολ πανηγύρισα με την ψυχή μου. Μετά από ένα οφσάιντ που δεν έχω δει τη φάση. Δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα και στα δύο παιχνίδια.
Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, μας έδωσε ώθηση. Δεν υπήρχε περίπτωσηνα μην κερδίζαμε το ματς. Στην ουσία το χάσαμε, όπως και στη Λεωφόρο, που έπρπε να κερδίοσυμε
Πολλές φορές η μπάλα δεν σε θέλει. Δείξαμε ότι δεν σταματάμε, ότι το θέλαμε πάρα πολύ. Ακόμη και με δέκα παίκτες ο αντίπαλος προσπαθούσε να κάνει καθυστερήσεις.
Οι καθυστερήσεις ήταν ελάχιστες. Η πρώτη κίτρινη στον Σωκράτη δεν ήταν καν κάρτα. Οι αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν το παιχνίδι. Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.