Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίτσελ: «Πάντα μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε»

Μίτσελ: «Πάντα μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε»

Ο Μίτσελ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός άξιζε να κερδίσει και τα δύο φετινά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αλλά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός, οι εξηγήσεις των κανονισμών τους στέρησαν αυτό που δικαιουντουσαν.

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Πορτογάλος διαιτητής, Ζοάο Πινέιρο, έκλεψε τη νίκη μέσα από τα χέρια των Πειραιωτών, ακυρώνοντας το πεντακάθαρο γκολ που πέτυχαν οι Ερυθρόλευκοι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Βρουσάι.

Οι πρωταθλητές ήταν καλύτεροι από τους Πράσινους, όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν ο Δανός, Γιάκομπ Κέλετ, έδωσε με το «έτσι θέλω» ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στις καθυστερήσεις, με το οποίο το Τριφύλλι είχε ισοφαρίσει σε 1-1.

Ο Μίτσελ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» τόνισε ότι ο Ολυμπιακός άξιζε να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια, αλλά οι εξηγήσεις των κανονισμών στέρησαν από τους Ερυθρόλευκους αυτό που δικαιούνταν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια. Όταν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια, πάντα βρίσκαμε κάποια συγκυρία που μας στερούσε το αποτέλεσμα. Σε αυτό το πρωτάθλημα οι εξηγήσεις των κανονισμών πάντα μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε.

Ακριβώς όπως έγινε και στο πρώτο παιχνίδι. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια. Αξίζαμε να κερδίσουμε και στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά πάντα οι συγκυρίες είναι εναντίον μας», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να δώσω ευθύνες σε κάποιον από τους παίκτες μας. Παιξαμε σαν μια μεγάλη ομάδα που διεκδίκησε το ματς. Δεν σκοράραμε στις πολλές ευκαιρίες που είχαμε. Δεν βάλαμε το γκολ που θα μας χάριζε τη νίκη. Καναμε αυτό που σχεδιάσαμε πριν το ματς. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες μου για κάτι».

Για το εάν μπορεί ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Σιγουρα, όταν παίζεις όπως σήμερα αποδεικνύεις ότι είσαι στον σωστό δρόμο. Πρέπει να παίζουμε όπως παίξαμε σήμερα».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024