Survivor All Star: Η πρώτη συνάντηση Μάριου & Ελευθερίας – Πήγε να την φιλήσει
Τις επόμενες ημέρες θα δούμε τις νέες προσθήκες. Η μοιρασιά των νέων παικτών αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στο νησί.
Το «Survivor All Star» συνεχίζει να τραβά τα τηλεοπτικά βλέμματα ενώ το επόμενο διάστημα θα δούμε νέες προσθήκες.
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Τζο Μαριδάκη, θα καταφτάσουν στον Άγιο Δομίνικο και θα φέρουν τα πάνω κάτω ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η είσοδος των νέων θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα.
Η άφιξη της Ελευθερίας στους Διάσημους αναμένεται εκρηκτική μιας και είχε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, πριν μπει αυτός στο παιχνίδι, ωστόσο τα πλάνα με την Καρολίνα προφανώς και έχουν φέρει οριστική ρήξη στο ειδύλλιό τους.
Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, λοιπόν, με το που έφτασε με το σκάφος στην παραλία των Κόκκινων η γνωστή τραγουδίστρια ο Μάριος έτρεξε, την πήρε αγκαλιά και πήγε να την φιλήσει στο μάγουλο αλλά εκείνη δεν τον άφησε.
Η συνέχεια στους τηλεοπτικούς σας δέκτες
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;
- ΗΠΑ: Υπό κράτηση 30χρονος που φέρεται να είχε τοποθετήσει βόμβες την παραμονή της επίθεσης στο Καπιτώλιο το 2021

