Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αναγνωρίστηκε 30 χρόνια μετά την άγρια δολοφονία - Το σκίτσο του υπόπτου και τα ερωτήματα για τα δύο κοριτσάκια της

Αναγνωρίστηκε 30 χρόνια μετά την άγρια δολοφονία – Το σκίτσο του υπόπτου και τα ερωτήματα για τα δύο κοριτσάκια της

Μετά από 30 χρόνια κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το θύμα της άγριας δολοφονίας. Το DNA αποκάλυψε την ταυτότητα της Marina Ramos.

Ήταν το 1989 που οι αρχές εντόπισαν το πτώμα μιας γυναίκας σε δρόμο στην Αριζόνα. Είχε μαχαιρωθεί θανάσιμα, δεχόμενη πολλά χτυπήματα.

Μέχρι σήμερα δεν γνώριζε κανείς την ταυτότητά της. Οι ερευνητές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τη σορό μετά από 30 χρόνια. Είχε εντοπιστεί στις 12 Δεκεμβρίου του 1989.

Η σορός που είχε εντοπιστεί στην Αριζόνα αποδείχτηκε, μέσω ανάλυσης στοιχείων DNA, ότι ανήκει στην 28χρονη τότε Marina Ramos από το Bakersfield της Καλιφόρνιας.

Η μητέρα δύο παιδιών είχε βρεθεί γυμνή σε δρόμο της Αριζόνα το 1989. Είχε μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου. Οι κόρες της ωστόσο παραμένουν αγνοούμενες.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Mojave ανακοίνωσε ότι οι ερευνητές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα μέσω ανάλυσης DNA. Ήταν τέσσερις τουρίστες που ανακάλυψαν το πτώμα της 28χρονης Marina Ramos σε δρόμο κοντά στα σύνορα Αριζόνα – Νεβάδα.

Δεν είχαν περάσει παραπάνω από 24 ώρες από την άγρια δολοφονία της. Η περιοχή στην οποία ανακαλύφθηκε το πτώμα της 28χρονης Marina Ramos ήταν γνωστή ως «χωματερή θυμάτων δολοφονιών».

Ελπίζουν για τις δύο κόρες της Marina Ramos

Οι αρχές αναφέρουν ότι η μητέρα δύο παιδιών εξαφανίστηκε τον Αύγουστο του 1989 μαζί με τις δύο μικρές κόρες της. Τη 2 μηνών Maria Ramos και τη 14 μηνών Elizabeth Lisa Ramos.

Η τελευταία φορά που είχε δει κάποιος την 28χρονη μητέρα με τις δύο κορούλες της ήταν ενώ απομακρύνονταν με ένα μαύρο SUV. Βρίσκονταν με έναν ισπανόφωνο άντρα που είναι γνωστός μόνο ως Fernando.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, κατευθύνονταν προς τη γενέτειρα του Φερνάντο, το Οντάριο της Καλιφόρνια. Οι αρχές αναφέρουν τώρα πως τα μέλη της οικογένειας της 28χρονης Marina Ramos διατηρούν την ελπίδα να είναι ζωντανές οι δύο κόρες της.

Ο ύποπτος για τη δολοφονία της Marina Ramos | Mohave County Sherrif Office

Ο ύποπτος για τη δολοφονία της Marina Ramos | Mohave County Sherrif Office

Τα δύο κορίτσια, η Jasmin και η Elizabeth θα είναι σήμερα 33 και 34 ετών. «Η οικογένεια θα ήθελε να μάθει τι συνέβη σε αυτά τα δύο μικρά κορίτσια» σημείωσε η Lori Miller, ερευνήτρια του γραφείου του σερίφη.

«Η ελπίδα είναι ότι απλά τα μεγάλωσε κάποιος άλλος και ότι είναι ακόμα ζωντανά τα δύο κορίτσια και ευημερούν σε κάποιο άλλο μέρος», συμπληρώνει.

Δόθηκε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του Φερνάντο, τον οποίο προσπαθούν να αναγνωρίσουν. Πιστεύεται ότι ήταν γύρω στα 30 με 40 την εποχή της άγριας δολοφονίας της Marina Ramos.

Οι αρχές αναλύουν δείγματα DNA που ανακτήθηκαν από τη σορό της Marina Ramos, χωρίς να είναι γνωστό αν κακοποιήθηκε πριν από την άγρια δολοφονία της.

Sports in

Συγκλονιστικό βίντεο: Η θρυλική πορεία του Ολυμπιακού έως τους «4» (vid)

Απολαύστε το βίντεο με την πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τα ημιτελικά του Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024