Ελεονώρα Μελέτη: Η μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της
Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μια πολύ δεμένη σχέση με την πατρική οικογένεια της.
Η Ελεονώρα Μελέτη είμαι μια καλή οικογενειάρχης αγαπώντας ιδιαίτερα το σύζυγο της Θοδωρή Μαροσούλη και την κορούλα της Αλεξάνδρα. Ωστόσο έχει βέβαια ιδιαίτερη αδυναμία και στους γονείς της, Γιώργο και Μαρία, αλλά και στον αδερφό της, Δημήτρη, που είναι μεγαλύτερος από εκείνη.
Ποια είναι η σχέση των δύο αδερφιών
«Εκείνη ήταν ο τσαμπουκάς της υπόθεσης, αλλά και ο Δημήτρης δεν πήγαινε πίσω. Ειδικά τα καλοκαίρια, που συνήθιζαν να πηγαίνουν οικογενειακές διακοπές στην Κεφαλλονιά, έπεφτε πολύ ξύλο. Τώρα όμως που μεγάλωσαν, τον λατρεύει. Βγαίνουν συχνά μαζί και έχουν κοινές παρέες», είχε αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας στο «People» για τη σχέση της Ελεονώρας Μελέτη με τον αδερφό της.
- Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση του γαλλικού κινηματογράφου και γιατί έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
- Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 18η αγωνιστική της Super League: Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ευαγγέλου στην Τρίπολη
- Mercosur: «Στον πάγο» η συμφωνία – Παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- Πάνω από τριάντα πόντοι το ύψος του χιονιού στο Μουζάκι-Συστάσεις της Δημοτικής Αρχής στους πολίτες
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 24χρονος που παρέσυρε και σκότωσε 27χρονη δύο μέρες πριν τον γάμο της
- 50 χρόνια ΣΕΚΑΠ: H JTI συνδέει την ισχυρή βιομηχανική παράδοση με το μέλλον


