
Το «1ο Προσβάσιμο Φεστιβάλ Stand Up Comedy» σας περιμένει
Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων «Χριστούγεννα στην Αθήνα».
Ο ζεστός, φιλόξενος και πλήρως προσβάσιμος χώρος του Σεράφειου του Δήμου Αθηναίων υποδέχεται το «1ο Προσβάσιμο Φεστιβάλ Stand Up Comedy» σήμερα 29 Δεκεμβρίου, στις 19:30.
Παραστάσεις για όλους
Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, πάντα σε εορταστικό κλίμα αλλά φουλ standupικη διάθεση, φέρνουν σκηνή, φώτα, διερμηνείς, υπέρτιτλους, μικρόφωνα και παρέα τους αγαπημένους τους κωμικούς για να χαρίσουν στιγμές γέλιου στο κοινό.
Στη σκηνή θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τους Σπήλιο Φλώρο, Χρύσα Κατσαρίνη, Στέλιο Ανατολίτη και Κατερίνα Βρανά. Παρουσιάζει κι ο Χρήστος Πέτρου μαζί με κάποιες εκπλήξεις!
Την προσβασιμότητα του φεστιβάλ έχει επιμεληθεί η ATLAS E.P. και οι συνεργάτες της που θα παρέχουν Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και Ζωντανό Υπερτιτλισμό για λόγους προσβασιμότητας, καθώς και συμβουλευτική για την Ακουστική Περιγραφή που θα επιχειρήσουν να κάνουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες για τις παραστάσεις τους.
«Η Νύχτα των Ευχών» στην πλατεία Κοτζιά
Εισιτήρια
12€ (και για τις δύο παραστάσεις στις 19:30 (Στέλιος Ανατολίτης) και 21:00 (Κατερίνα Βρανά)
Πληροφορίες
Σεράφειο Δήμου Αθηναίων
Εχελιδών 19 και Πειραιώς 144
- Η Τζίτζι Χαντίντ τοποθετείται για όσα αναφέρονται για αυτήν στα αρχεία Έπσταϊν
- Τσουκαλάς: Το μόνο ασυμβίβαστο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι αυτό μεταξύ Μητσοτάκη και δημοσίου συμφέροντος
- Μια νύχτα μόνο: Ανατροπές και αποκαλύψεις
- Pemptousia+: Μια νέα υπηρεσία για την Πίστη και την Ορθοδοξία από το MEGA
- Τέλος εποχής στη Μάντσεστερ Σίτι για τον Μπερνάρντο Σίλβα – Φεύγει το καλοκαίρι
- Δήμος Αθηναίων: Διανομή πασχαλινών ειδών σε παιδιά ευάλωτων οικογενειών


