GNTM: Πανικός στη Ρώμη – «Με έβγαλαν έξω κι εγώ ούρλιαζα»
«Τραβάω υστερία...»
Στην αιώνια πόλη, στην Ρώμη ξεκίνησε ο φετινός ημιτελικός του GNTM και τα κορίτσια στην αρχική φάση κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ένα must see σημείο.
Ο Τάσος Σοφρωνίου μοίρασε κάρτες στις παίκτριες για τα σημεία φωτογράφισης κι είχε να διηγηθεί μία ιστορία.
Πικραμένη από το GNTM η Σοφία Χατζηπαντελή – Τα «καρφιά» για τους συνεργάτες της
Η ιστορία από τον Τάσο Σοφρωνίου
«Έχω τραυματική εμπειρία στην Villa Borghese. Δίδασκα στην Φλωρεντία κι είχε ιστορική έκθεση στην Villa, όταν ο Αζεντίν Αλάια ζούσε. Έρχομαι στην Villa, πάω στο ticket service και λέω γεια σας ήρθα να δω την έκθεση. Μου λένε συγγνώμη είναι sold out μια εβδομάδα» λέει αρχικά.
«Τραβάω υστερία, πέφτω κάτω και κλαίω και λέω δεν γίνεται. Έχω έρθει από την Φλωρεντία. Με πήραν και με έβγαλαν έξω κι εγώ ούρλιαζα» εξομολογήθηκε ο Τάσος Σοφρωνίου για την άτυχη στιγμή του.
Επιστρέφει η Σοφία Χατζηπαντελή
Μάλιστα, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, η Σοφία Χατζηπαντέλη είναι η τελευταία guest judge του GNTM 5.
Για ακόμα ένα επεισόδιο οι απόψεις διίστανται, όμως το παιχνίδι έχει συγκεκριμένους κανόνες και τα μοντέλα, που θα περάσουν στον τελικό θα είναι εκείνα που θα αποδείξουν ότι πληρούν τα κριτήρια για να διεκδικήσουν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model!
Ποιες θα καταφέρουν να περάσουν στην τελική φάση και ποια δεν θα πείσει τους κριτές ότι αξίζει να έχει μια θέση στην τελική τετράδα;
- Οι φωτογραφίες του Associated Press που όρισαν τη χαοτική χρονιά του 2025
- Σουηδία: Τρεις οι νεκροί από την καταιγίδα Γιοχάνες
- Παναθηναϊκός: Χωρίς 5 παίκτες η προπόνηση, βελτιώνεται η κατάσταση με τη γρίπη
- Φαραντούρης από Ουάσιγκτον: Η Ελλάδα να είναι πρωταγωνίστρια σταθερότητας, ασφάλειας και ειρήνης στην Ευρώπη
- Sputnik: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ντυμένος Άγιος Βασίλης – Μοιράζει δώρα στους ηγέτες του κόσμου
- Δούκας: Η Αθήνα αλλάζει κάθε μέρα – Τα δύο πρώτα χρόνια ήταν γεμάτα προκλήσεις