Super Κική: «Οι βρ@μ@γριες με το καροτσάκι της λαϊκής»
Εκτός εαυτού η instagrammer στους δρόμους της Αθήνας...
Παραλήρημα δίχως τέλος από την Super Κική. Η γνωστή instagrammer τα έβαλε με τις ηλικιωμένες γυναίκες που πηγαίνουν με τα καρότσια της λαϊκής αγοράς για ψώνια και προχώρησε σε μία άνευ προηγουμένου αντίδραση στα social media.
Σε ανάρτησή της στο Instagram, τις χαρακτήρισε βρ@μ@γριες και αναρωτήθηκε αν θα φταίει όταν θα πάρει μαζί της το καροτσάκι που έχουν.
«Οι βρ@μ@γριες που περνάνε από τη λαϊκή και το μισό καροτσάκι προεξέχει στη μέση του δρόμου, φταίω εγώ τώρα να το πάρω μαζί μου το καροτσάκι που πάω να κάνω pilates; Δεν φταίω γιατί η γριά σου λέει: Δεν με νοιάζει, πέρνα από το καροτσάκι μου και μη μου το ακουμπήσει το καροτσάκι θα γίνει σκοτωμός», είπε σε story της, την ώρα που οδηγούσε προκειμένου να πάει για pilates και στον ψυχολόγο της.
Σε άλλο βίντεο φωνάζει σε κάποιον οδηγό, ο οποίος παραλίγο να την κλείσει στη μέση του δρόμου.
Έξαλλη τονίζει: «Φιλότιμο, φιλότιμο… στο διάολο, θα σας παρακαλούμε για να περάσουμε. Ο άλλος εδώ με το ποδήλατο, έλα καημένε…».
Δείτε τα stories της
Παραλίγο να παρασύρει πεζό
Πρόσφατα η Super Κική αποκάλυψε ότι παραλίγο να πατήσει έναν πεζό γείτονά της με το αυτοκίνητό της.
Δημοσίευσε ένα stroy στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο συνομιλεί με ένα άτομο από την γειτονιά της και στο μήνυμα αναφέρεται πως λίγο έλειψε να πατήσει έναν γείτονά της με το αυτοκίνητό της.
«Αμάν μωρέ Κική, πήγες να με πατήσεις σήμερα στο Παγκράτι», της έγραψε και εκείνη απάντησε: «Αχ ναι σε θυμάμαι, με συγχωρείς, αλλά έχω κατάθλιψη, να προσέχεις στη γειτονιά».
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
