Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Τσολάκη: Το σέξι... ατύχημα on air

Ελένη Τσολάκη: Το σέξι… ατύχημα on air

Δείτε το βίντεο!

Αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Πρόκειται για το κορίτσι που ξεκίνησε την καριέρα της στην μικρή οθόνη ως κορίτσι του καιρού.

Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη, η οποία μπήκε στο πάνθεον της μετεωρολογίας μαζί με τις άλλες καλλονές που έδιναν άλλο…νόημα στα τηλεοπτικά δελτία καιρού, τα οποία -μέχρι τότε- πιθανότατα κανείς δεν έδινε σημασία.

Η Ελένη, διαφοροποιήθηκε με την πρωινή παρουσίαση του καιρικού δελτίου, με χαρούμενη διάθεση και ενέργεια, σου έφτιαχνε τη μέρα, ακόμα κι αν έξω οι θερμοκρασίες ήταν πολικές και επικρατούσε κακοκαιρία!

Η καυτή παρουσιάστρια…έφερνε τον «καύσωνα», χειμώνα – καλοκαίρι… και η στήλη της στην εκπομπή ήταν από αυτές που κατέγραφαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης όλοι άλλωστε θέλουν να ξέρουν για τον καιρό στο ξεκίνημα της μέρας!

Η Ελένη εμφανιζόταν και με το χαρακτηριστικό τραγούδι που συνόδευε την πρόγνωση, προκαλούσε «ταραχές» δίνοντας ρεσιτάλ και μαθήματα καιρού.

Το σέξι ατύχημα

Εμείς θα υπενθυμίσουμε ένα «αθώο» ατύχημα που είχε κατά την έναρξη της εκπομπής στην οποία εμφανιζόταν προ αρκετών ετών.

Τότε, ήθελε να δείξει τη χορευτική της δυνότητα… πηδώντας στην αγκαλιά ενός εκ των συμπαρουσιαστών σε ένα «ακροβατικό» χορευτικό που δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για εκείνη, αλλά χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο… στους τηλεθεατές!

Δείτε την αξέχαστη χορευτική προσπάθειά της σε φωτογραφικό καρέ…

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024