Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρι - Μέγκαν: Αποκαλύψεις «φωτιά» για το παλάτι - «Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια»

Χάρι – Μέγκαν: Αποκαλύψεις «φωτιά» για το παλάτι – «Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια»

Αποκαλυπτικό το δεύτερο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Εκ νέου τριγμούς στη βασιλική οικογένεια αναμένεται να προκαλέσει το δεύτερο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. «Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια. Ξέρουμε την πλήρη αλήθεια», ακούγεται να σημειώνει ο πρίγκιπας Χάρι στο κλείσιμο του νέου αποκαλυπτικού τρέιλερ.

Ο πρίγκιπας Χάρι χτυπά την «ιεραρχία της βασιλικής οικογένειας» στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix. Υποστηρίζει ότι οι μυημένοι «διέρρευσαν και ψύτεψαν» ιστορίες για τον ίδιο και τη Μέγκαν Μαρκλ. Περιγράφει χαρακτηριστικά τη βασιλική ζωή ως ένα «βρώμικο παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης: «Θέλετε να είστε ανόητοι ή άγριοι;» – Οι σπόντες προς την βασιλική οικογένεια και τα πρωτόκολλα

Μετά τα πλάνα που προβάλλονται στο ντοκιμαντέρ για την αδικοχαμένη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο πρίγκιπας Χάρι μιλά για τον «πόνο και τα βάσανα των γυναικών που παντρεύονται μέλη της βασιλικής οικογένειας και μπαίνουν στο παλάτι».

Άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα μιλά για την εμπειρία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, κάνοντας λόγο για «μίσος και ρατσισμό». Σε άλλη σκηνή φαίνεται ο πρίγκιπας Χάρι εξοργισμένος να κρατά το πρόσωπό του. Πίσω του περνά η Μέγκαν Μαρκλ, περίοδο που ήταν έγκυος στην κόρη τους Lili.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να κοιτάξεις πίσω τώρα και να σκεφτείς «τι στο καλό συνέβη;». Υπάρχει μια ιεραρχία της οικογένειας, ξέρετε, αλλά υπάρχει και διαρροή, υπάρχει και φύτευση ιστοριών. Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι. Ο πόνος και η ταλαιπωρία των γυναικών που παντρεύονται σε αυτόν τον θεσμό, αυτή η φρενίτιδα. Ήμουν τρομοκρατημένος, δεν ήθελα να επαναληφθεί η ιστορία». Και κλείνοντας, ο πρίγκιπας Χάρι σημειώνει «κανείς δεν γνωρίζει την πλήρη αλήθεια. Εμείς ξέρουμε την πλήρη αλήθεια».

Χάρι – Μέγκαν: «Και τότε… άλλαξαν όλα»

Στο teaser που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα δίνεται μια εικόνα της αρχικής δημοτικότητας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, ο Piers Morgan σχολιάζει πως η Μέγκαν Μαρκλ έγινε «βασιλική ροκ σταρ». Σε άλλη σκηνή φαίνεται κάποιος να φωνάζει «Μέγκαν σε αγαπάμε» ενώ έκαναν βόλτα με τον πρίγκιπα Χάρι. Σε εκείνο το σημείο εμφανίζεται μια φωτογραφία από τον γάμο τους. Η Μέγκαν Μαρκλ σχολιάζει «και τότε…», με τον πρίγκιπα Χάρι να προσθέτει «άλλαξαν όλα».

«Συνειδητοποίησα πως δεν πρόκειται ποτέ να σε προστατεύσουν», σημειώνει σε άλλη σημείο η Μέγκαν Μαρκλ, ενώ εμφανίζονται εικόνες τους στο αυτοκίνητο και βλέπουν κάποιον να τους ακολουθεί. Πιθανότατα αναφέρεται στο κυνηγητό από paparazzi. Ενώ η Μέγκαν Μαρκλ είχε κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την εγκυμοσύνη της στην κόρη της, τώρα μοιράζεται δύο στιγμιότυπα από εκείνη την περίοδο.

Η δικηγόρος του ζευγαριού, Jenny Afia, αναφέρειπως υπήρχε πόλεμος εναντίον της Μέγκαν Μαρκλ για να υποστηρίξουν την ατζέντα άλλων ανθρώπων.

Τα τρία πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το Netflix, θα προβληθούν στην πλατφόρμα streaming την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Τα τρία τελευταία, όπως σημειώνει η Dailymail, θα προβληθούν στις 15 Δεκεμβρίου.

Το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Τα επεισόδια θα καλύπτουν την περίοδο από την αρχή της σχέσης τους, καθώς έκαναν ταξίδια και έβγαιναν ραντεβού, μέχρι σήμερα που μεγαλώνουν την οικογένειά τους στην Καλιφόρνια.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024