Σάσα Μπάστα: Χωρίζει από τον Δημήτρη Κουσαθανά μετά από τέσσερα χρόνια γάμου
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μία κόρη
Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν Σάσα Μπάστα και Δημήτρης Κουσαθανάς.
Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας χωρίζουν, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει μαζί ένα παιδί.
Οι δύο γάμοι και οι όρκοι στο Ντουμπάι
Και μπορεί το γυαλί να έσπασε και να μην ξανακολλάει, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, αρκετά πρόσωπα από το στενό περιβάλλον τους θεωρούν ότι θα υπάρξει επανασύνδεση.
Η Σάσα Μπάστα και ο Δημήτρης Κουσαθανάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Νωρίτερα είχαν ανταλλάξει όρκους ζωής στο Ντουμπάι.
Τον Ιανουάριο του 2019 η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Ειρήνη – Αλεξάνδρα και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Μύκονο με θρησκευτικό γάμο ενώ πραγματοποίησε και τη βάφτιση της μικρής.
Το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει ότι η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας πλέον μπορεί να μην είναι σύντροφοι, όμως παραμένουν διαρκώς δίπλα στο παιδί τους.
- Δίκη υποκλοπών: Τα e-mails που «καίνε» τον Σωτήρη Ντάλα για τη συνεργασία της Krikel με τους ισραηλινούς της Elbit Systems
- Η Σαβίνα Γιαννάτου και ο πιανίστας Σπύρος Μάνεσης συναντιούνται στο Theatre Of the No
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Συννεφιασμένη» η επέτειος των 10 χρόνων αρχηγίας του στη ΝΔ, παρά τις θριαμβολογίες
- Η αντιπολιτική δεν μπορεί να είναι η απάντηση – γιατί τότε απλώς θα έχουμε Μητσοτάκη για πάντα
- Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις: Όσα πρέπει να ξέρετε
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας





