Καταπέλτης ο Δημήτρης Καμπουράκης: «Για 1% παραπάνω τηλεθέαση κάνεις τέτοια αισχρά πράγματα;»
Ο Δημήτρης Καμπουράκης μίλησε για την τηλεοπτική επικαιρότητα
O Δημήτρης Καμπουράκης αναφέρθηκε με πολύ σκληρά λόγια για όσους ξεπερνούν τα όρια για χάρη της τηλεθέασης.
Ο δημοσιογράφος σχολιάζοντας τον τρόπο που κάλυψαν τα μέσα την υπόθεση του Ηλία Μίχου δήλωσε απογοητευμένος με τη στάση των δημοσιογράφων που δεν θέτουν ηθικά όρια μπροστά στον βωμό της τηλεθέασης.
Ο ίδιος τόνισε ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν ξέρουν πώς να χειρίζονται θέματα ενημέρωσης.
«Οι εκπομπές, οι παρουσιαστές μπαίνουν σε λεπτομέρειες φρικαλέες λες και το κοινό είναι ηδονοβλεψίες. Η είδηση είναι ότι ένας 50χρονος με status εκπόρνευε μία 12χρονη. Τώρα να ψάχνω την ψυχιατρική κατάσταση του παιδιού τι εξυπηρετεί; Τα άλλα εξυπηρετούν την αρρώστια του κοινού» δήλωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης και συνέχισε: «Για να κάνεις 1% παραπάνω ή 10 κλικ παραπάνω στο διαδίκτυο να κάνεις τέτοια αισχρά πράγματα; Λυπάμαι!».
«Δεν υπάρχει καμία γνώση στις ψυχαγωγικές εκπομπές ως προς τη διαχείριση της ενημέρωσης. Υπάρχει μία μανία να κάνουμε 3% παραπάνω τηλεθέαση» κατέληξε ο ίδιος.
Δείτε το απόσπασμα
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»