Κατερίνα Καινούργιου: «Αν θες να πεις κάτι στον άλλον, πες το χύμα»
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην κόντρα της με τη Σοφία Μουτίδου και τα είπε έξω από τα δόντια
Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Σοφία Μουτίδου.
Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση με μία φωτογραφία της παρουσιάστριας δίπλα στη Δέσποινα Βανδή και πέταξε μία «σπόντα» για τις πλαστικές, που κατά τη γνώμη της τίς έχουν κάνει ίδιες.
Ακολούθησε μία σειρά αναρτήσεων από τις δύο πλευρές, με την Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα να κάνει λόγο για «πολλά σκουπίδια που συνάντησε στη ζωή της».
«Οι υπαινιγμοί δεν μου αρέσουν»
Το πρωί του Σαββάτου (29/10) η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» και απάντησε για την κόντρα της με την ηθοποιό.
«Δεν θέλω να το σχολιάσω περισσότερο. Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Δεν στενοχωρήθηκα καθόλου, δεν με αφορά. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Απλά εμένα γενικώς, οι υπαινιγμοί δεν μου αρέσουν. Αν θες να πεις κάτι στον άλλον, είτε αρνητικό, είτε θετικό, πες το χύμα. Δεν υπάρχει λόγος. Τέλος, δεν ασχολούμαι», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Για ποιον λόγο να μιλήσουμε; Με τη γυναίκα δεν είχαμε ποτέ σχέσεις. Όταν είχε έρθει καλεσμένη στην εκπομπή μου, ήταν πάντα πολύ ευγενική. Και ειδικά τότε στο Open είχε έρθει και πολλές φορές. Δεν έχω κάτι να πω. Τι να κάτσω να πω; Ο καθένας, παιδιά, ας κάθεται να λέει ό,τι θέλει. Απλά, δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία, δεν μπορώ να βρίσκουμε έναν άνθρωπο και να τον χτυπάνε συνέχεια. Κι αν το έχω κάνει εγώ σε κάποιον στο παρελθόν, λάθος δικό μου».
- Ο Κλοπ θέλει να επιστρέψει στους πάγκους και να αναλάβει τη Γερμανία
- Στρακόσια και Ρότα «παίζουν μπάλα» στη Μύκονο
- ΕΛΑΣ: Ηθικός αυτουργός της κατάπτωσης των θεσμών, ο Μητσοτάκης – Εθνική ανάγκη η ηθική επανάσταση
- Πρόγραμμα του NATO δοκιμάζει ένα χόρτο για τον καθαρισμό των μολυσμένων εδαφών στην Ουκρανία
- ΑΕΚ: Ο Πήλιος συμφώνησε και υπογράφει νέο συμβόλαιο
- Σεισμός στα Κύθηρα: 4,4 Ρίχτερ – Πού ήταν το επίκεντρο
- Νότια Αφρική: Μαζικές αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις και φόβοι για νέο κύμα ξενοφοβικής βίας
- Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει απερίφραστα τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ – Η βία δεν έχει καμία θέση στη δημοκρατία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)




















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Ιούλιος 2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-peter-miklos-489131-5937980-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442